article
1.6168150
VEENENDAAL - De Prins Bernhardlaan in Veenendaal moet nog dit jaar opgeknapt worden. Die opdracht heeft wethouder Frits Beckerman meegekregen van de raad.
Prins Bernhardlaan moet snel op de schop
VEENENDAAL - De Prins Bernhardlaan in Veenendaal moet nog dit jaar opgeknapt worden. Die opdracht heeft wethouder Frits Beckerman meegekregen van de raad.
http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/veenendaal/prins-bernhardlaan-moet-snel-op-de-schop-1.6168150
2016-07-05T16:38:52+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.5607505.1453984958!image/image-5607505.JPG
Veenendaal,Wegwerkzaamheden,Prins Berhardlaan,reconstructie,hermes
Veenendaal
Home / Regio / De Vallei / Veenendaal / Prins Bernhardlaan moet snel op de schop

Prins Bernhardlaan moet snel op de schop

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  VEENENDAAL - De Prins Bernhardlaan in Veenendaal moet nog dit jaar opgeknapt worden. Die opdracht heeft wethouder Frits Beckerman meegekregen van de raad.

  Volgens de wethouder wordt dat lastig: de Prins Bernhardlaan is de belangrijkste ontsluitingsweg aan de noordkant van het Veenendaalse winkelcentrum en herbergt ook de nodige winkels.

  Reconstructie
  De reconstructie van de straat staat voor dit jaar gepland. Afgezien van het Zwaaiplein naast de straat is er nog niets gebeurd. Reden voor de VVD om de wethouder op te dragen zo snel mogelijk met bewoners en winkeliers om de tafel te gaan zitten.

  Belangenconflict
  Beckerman wijt de vertraging aan een belangenconflict. „De winkeliers hebben bedongen dat er net zo veel parkeerplaatsen terugkomen na de reconstructie, maar er moeten ook vrijliggende fietspaden komen. Dat is een heel gepuzzel, we moeten als gemeente ook grond aankopen om alle parkeerplekken te realiseren."

  De winkeliers willen dat er in november begonnen wordt. Beckerman: „Maar dan zitten we erg dicht tegen de vorstperiode aan. We beginnen daarom liever in maart."  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties