article
1.6561987
WAGENINGEN - Martijn Visser weet maandag of hij de verkiezing wint voor VN-jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling.
Martijn Visser in race voor jongerenvertegenwoordiger VN
WAGENINGEN - Martijn Visser weet maandag of hij de verkiezing wint voor VN-jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling.
http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/wageningen/martijn-visser-in-race-voor-jongerenvertegenwoordiger-vn-1.6561987
2016-10-23T14:19:17+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6564002.1477342845!image/image-6564002.jpg
Wageningen,Internationale organisatie,Verenigde Naties,jongerenvertegenwoordiger,hermes
Wageningen
Home / Regio / De Vallei / Wageningen / Martijn Visser in race voor jongerenvertegenwoordiger VN

Martijn Visser in race voor jongerenvertegenwoordiger VN

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Martijn Visser is twee jaar lang jongerenvertegenwoordiger van de VN.
   Fotograaf
  WAGENINGEN - Martijn Visser weet maandag of hij de verkiezing wint voor VN-jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling.

  Volgens Visser (23) worden jongeren nauwelijks vertegenwoordigd bij besluiten op hoog niveau. Om dit te veranderen is hij in de race voor VN-jongerenvertegenwoordiger Duurzame Ontwikkeling.

  Campagne
  Om spreekbuis van de Nederlandse jongeren te worden, lanceerde Visser voerde hij een tiendaagse campagne. Visser, student Forest and Nature Conservation aan Wageningen Universiteit, ging met zijn tienkoppige campagneteam langs scholen en andere jongereninstellingen. Het doel: duizenden stemmen werven.

  Jongeren
  Visser: „We vertegenwoordigen de groep jongeren tot 25 jaar. Zij vormen 50 procent van de wereldbevolking en gaan het meest merken van de gevolgen van klimaatverandering. Dan is het vreemd dat zij minimaal vertegenwoordigd worden bij de besluitvorming op landelijk, continentaal of wereldlijk niveau.”

  Lees het hele verhaal in de papieren Gelderlander (editie Vallei) of in de e-paper.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties