article
1.5295418
DOESBURG - Er is weer hoop voor het ambitieuze plan 'Durfhaven' in Doesburg. Er zijn meerdere huurders voor de oude GTW-loods in beeld.
Meerdere geïnteresseerden voor huur GTW-loods Doesburg
DOESBURG - Er is weer hoop voor het ambitieuze plan 'Durfhaven' in Doesburg. Er zijn meerdere huurders voor de oude GTW-loods in beeld.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/doesburg/meerdere-ge%C3%AFnteresseerden-voor-huur-gtw-loods-doesburg-1.5295418
2015-10-02T04:49:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4206019.1443728757!image/image-4206019.JPG
Doesburg,Bedrijfsgebouw,hermes
Doesburg
Home / Regio / Liemers / Doesburg / Meerdere geïnteresseerden voor huur GTW-loods Doesburg

Meerdere geïnteresseerden voor huur GTW-loods Doesburg

Videos
1
Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De oude GTW-loods in de Turfhaven in Doesburg.
   Fotograaf
  DOESBURG - Er is weer hoop voor het ambitieuze plan 'Durfhaven' in Doesburg. Er zijn meerdere huurders voor de oude GTW-loods in beeld.

  Het plan leek in het slop te zitten met het afketsen van de verhuizing van de huisartsen naar de oude GTW-loods, dat onderdeel is van het plan Durfhaven. Maar projectontwikkelaar Hendrik van den Tol heeft niet stilgezeten en is volop in onderhandeling met meerdere belangstellenden die een ruimte in deze loods (bouwjaar 1932) willen huren.

  2 componenten
  Durfhaven bestaat uit 2 componenten. De oude GTW- loods (Gelderse Tram Wegen) van 1.800 vierkante meter op de begane grond krijgt een tweede leven. Daarnaast wordt de passantenhaven opgeknapt.

  3,5 miljoen euro
  In de omvorming van de GTW-loods steken drie ontwikkelaars 3,5 miljoen euro. Het zijn Hendrik van den Tol, architect Lars Courage en Reinier Gieteling.

  Sport- en horecahoek
  Over wie de nieuwe huurders zijn, wil projectontwikkelaar Van den Tol niet veel kwijt. "Het zit in de sporthoek, horecahoek en in de verblijfsrecreatie. Je moet dan denken aan hotelappartementen."

  Uitgelichte video

  Afbeelding


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties