article
1.2292979
ARNHEM/Didam - Estée Strooker (20) heeft op 4 augustus haar eigen restaurant 't Amusement in Arnhem geopend. In december 2010 won de van oorsprong Didamse het programma MasterChef, uitgezonden op de commerciële zender NET5. Het prijzengeld reserveerde ze voor 't Amusement, dat ze samen draait met haar vriend. "Dit restaurant weerspiegelt wie ik ben.
Estée Strooker begint eigen restaurant
ARNHEM/Didam - Estée Strooker (20) heeft op 4 augustus haar eigen restaurant 't Amusement in Arnhem geopend. In december 2010 won de van oorsprong Didamse het programma MasterChef, uitgezonden op de commerciële zender NET5. Het prijzengeld reserveerde ze voor 't Amusement, dat ze samen draait met haar vriend. "Dit restaurant weerspiegelt wie ik ben.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/est%C3%A9e-strooker-begint-eigen-restaurant-1.2292979
2011-08-15T17:14:42+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.2292980.1350626588!image/image-2292980.JPG
Arnhem
Liemers
Home / Regio / Liemers / Estée Strooker begint eigen restaurant

Estée Strooker begint eigen restaurant

Foto's
1
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Estée Strooker is in Arnhem haar eigen restaurant begonnen. Foto: Esley Gies
    ARNHEM/Didam - Estée Strooker (20) heeft op 4 augustus haar eigen restaurant 't Amusement in Arnhem geopend. In december 2010 won de van oorsprong Didamse het programma MasterChef, uitgezonden op de commerciële zender NET5. Het prijzengeld reserveerde ze voor 't Amusement, dat ze samen draait met haar vriend. "Dit restaurant weerspiegelt wie ik ben.

    Met veel kleur en een frisse, jonge uitstraling", zegt de tegenwoordig in Arnhem wonende Strooker. Het interieur van ronde glazen tafels met aangename lounge-fauteuils zocht ze grotendeels uit in China. "Ik wil geen dertien in een dozijn, maar modern en exclusief."

    De culinaire onderneemster onderschrijft het eten als 'puur, goed en lekker'. Strooker is dol op amuses, kleine hapjes die de smaakpapillen kietelen. Op de menukaart van 't Amusement prijken louter kleine gerechten waar de gemiddelde gast er vier of vijf van eet. De vergelijking met tapas ligt dan voor de hand. "Maar er is een groot verschil", weet Strooker. "Tapas moet je met elkaar combineren voor de smaak. Ik serveer kleine culinaire gerechten, die stuk voor stuk een complete smaakbeleving geven." De officiële opening van het restaurant is op 29 augustus.