article
1.6520870
ARNHEM/ZEVENAAR - en 28-jarige man uit Zevenaar zou in september 2015 een destijds 7-jarig meisje hebben betast en gekust. Dat beweert het vermeende slachtoffer althans.
Justitie: ‘potje stoeien’ met 7-jarige was ontucht
ARNHEM/ZEVENAAR - en 28-jarige man uit Zevenaar zou in september 2015 een destijds 7-jarig meisje hebben betast en gekust. Dat beweert het vermeende slachtoffer althans.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/justitie-potje-stoeien-met-7-jarige-was-ontucht-1.6520870
2016-10-12T10:55:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.3678545.1440791918!image/image-3678545.jpg
Zevenaar,Rechtbank
Liemers
Home / Regio / Liemers / Justitie: ‘potje stoeien’ met 7-jarige was ontucht

Justitie: ‘potje stoeien’ met 7-jarige was ontucht

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Paleis van Justitie in Arnhem.
   Fotograaf
  ARNHEM/ZEVENAAR -  en 28-jarige man uit Zevenaar zou in september 2015 een destijds 7-jarig meisje hebben betast en gekust. Dat beweert het vermeende slachtoffer althans.

  De man ontkende gisteren in de rechtbank van Arnhem in alle toonaarden. „Onmogelijk. Ze is als een dochter voor me, zoiets zou ik nooit doen.” De man, naar eigen zeggen een goede huisvriend, was op bezoek bij de moeder om een lamp op de slaapkamer te vervangen.

  Kussen
  De dochter ging samen met de verdachte naar de slaapkamer, ze wilde hem de kapotte lamp aanwijzen. Eenmaal binnen zou de man boven op het meisje zijn gaan zitten en hebben geprobeerd haar meerdere malen te kussen. Volgens de verdachte was het slechts een onschuldig potje stoeien: „Ik ken haar al zes jaar, we zijn als een gezin. Of ik enige opwinding voelde tijdens het stoeien? Natuurlijk niet!” 

  Betrouwbaar
  Wanneer de moeder niet veel later ook de slaapkamer binnenkomt, zit de man nog steeds bovenop haar dochter. Ze vertrouwt het niet en doet aangifte. In een studioverhoor verklaart het meisje later dat de Zevenaarse verdachte haar inderdaad heeft gekust. Een betrouwbare verklaring, volgens de officier van justitie: „Het is puur, ze maakt het niet groter dan het is.’ Hij eist voor de verdachte, die geen strafblad heeft, een werkstraf van 100 uur. De rechtbank doet over twee weken uitspraak.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties