article
1.6434853
TOLKAMER - Na bijna een jaar leegstand komt er weer horeca in Villa Copera in Tolkamer. Als het even kan, gaat het restaurant dit jaar nog open.
Na jaar leegstand weer horeca in Villa Copera
TOLKAMER - Na bijna een jaar leegstand komt er weer horeca in Villa Copera in Tolkamer. Als het even kan, gaat het restaurant dit jaar nog open.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/rijnwaarden/na-jaar-leegstand-weer-horeca-in-villa-copera-1.6434853
2016-09-27T05:15:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6434854.1474912600!image/image-6434854.JPG
Tolkamer,Horeca,Villa Copera,hermes
Rijnwaarden
Home / Regio / Liemers / Rijnwaarden / Na jaar leegstand weer horeca in Villa Copera

Na jaar leegstand weer horeca in Villa Copera

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Gerben Borsje, één van de drie nieuwe eigenaars van restaurant Villa Copera in Tolkamer.
   Fotograaf
  TOLKAMER - Na bijna een jaar leegstand komt er weer horeca in Villa Copera in Tolkamer. Als het even kan, gaat het restaurant dit jaar nog open.

  Gerben Borsje, Pascal Weijers en Bart Mosterd van De Tolkamer BV zijn de nieuwe eigenaars van het restaurant aan de Rijn. Deze vennootschap is ook eigenaar van Hotel De Tolkamer, het oude expeditiekantoor naast het hotel en van Taveerne De Bijland.

  Toine Smulders
  Villa Copera staat leeg sinds topkok Toine Smulders (in 2008 wereldkampioen koken in Dubai) in november vorig jaar het faillissement aanvroeg.

  Avondvullend programma
  Dineren in Villa Copera moet een avondvullend programma worden. Gerben Borsje: „We gaan het pand van binnen en van buiten aanpakken, want de leegstand heeft het gebouw, de tuin en het terras geen goed gedaan. We zijn nu bezig een goed team samen te stellen die de Villa gaat runnen. Een chef-kok en een gastheer of -vrouw."

  Lees meer over het nieuwe restaurant in de papieren krant, editie Liemers van 27/09/2016, in onze betaalde online-krant, of in onze apps.