article
1.6379611
TOLKAMER - Wie denkt dat het end of season is voor oude cabriootjes heeft het mis. Na de vakantiedip barst het deze maand en in oktober van de rally's.
Nog even knallen met de oldtimer (video)
TOLKAMER - Wie denkt dat het end of season is voor oude cabriootjes heeft het mis. Na de vakantiedip barst het deze maand en in oktober van de rally's.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/rijnwaarden/nog-even-knallen-met-de-oldtimer-video-1.6379611
2016-09-13T06:46:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6379612.1473676387!image/image-6379612.JPG
Tolkamer,Recreatie,oldtimers,hermes
Rijnwaarden
Home / Regio / Liemers / Rijnwaarden / Nog even knallen met de oldtimer (video)

Nog even knallen met de oldtimer (video)

Videos
1
Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Gemeenteraadsleden van Rijnwaarden met hun oldtimers met open dak: Wim Snelders (l) met Porsche en Freek Jansen met een Saab 900 turbo cabriolet.
   Fotograaf
  TOLKAMER - Wie denkt dat het end of season is voor oude cabriootjes heeft het mis. Na de vakantiedip barst het deze maand en in oktober van de rally's.

  Twee gemeenteraadsleden van Rijnwaarden kunnen erover meepraten. CDA'er Freek Jansen rijdt met mooi weer in een Saab 900 turbo cabriolet uit 1986, die 200 kilometer per uur kan rijden. Hij kan deze week zijn hart ophalen, want vanwege het stralende weer kan hij elke avond toeren met de kap eraf.

  Kever
  Raadslid Wim Snelders van de partij Lijst Lobith-Tolkamer rijdt in een Porsche Spider Replica, met een motor van een Kever. Omdat de motor uit 1974 stamt, geldt dit ook als bouwjaar van de replica. Snelders vindt de wielkasten met vleugelbouten op de wielen het mooiste onderdeel van deze Porsche. „Deze auto zou zo in een James Bond-film mee kunnen doen."

  Betaalbaar
  Oldtimers zijn volgens de mannen nog steeds betaalbaar. „Voor auto's ouder dan veertig jaar hoeft geen wegenbelasting betaald te worden. Is de auto jonger en je laat hem in december, januari en februari in de garage staan, dan wordt de wegenbelasting voor benzineauto's teruggebracht tot 120 euro per jaar."

  Lees het hele artikel in De Gelderlander, editie Liemers, van dinsdag 13 september of in onze e-paper.

  Uitgelichte video

  Afbeelding


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties