article
1.6117973
TOLKAMER - Vergunningen voor het trekpontje over de Oude Waal in Tolkamer lieten lang op zich wachten. Dat zorgde voor vertraging.
Vertraging trekpontje over Oude Waal bij Tolkamer
TOLKAMER - Vergunningen voor het trekpontje over de Oude Waal in Tolkamer lieten lang op zich wachten. Dat zorgde voor vertraging.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/rijnwaarden/vertraging-trekpontje-over-oude-waal-bij-tolkamer-1.6117973
2016-06-17T18:14:57+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6117974.1466187052!image/image-6117974.JPG
Tolkamer,Recreatie,trekpontje,hermes
Rijnwaarden
Home / Regio / Liemers / Rijnwaarden / Vertraging trekpontje over Oude Waal bij Tolkamer

Vertraging trekpontje over Oude Waal bij Tolkamer

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Het pontje (met blauwe dozen) is nog niet in de vaart.
   Fotograaf
  TOLKAMER - Vergunningen voor het trekpontje over de Oude Waal in Tolkamer lieten lang op zich wachten. Dat zorgde voor vertraging.

  Fietsers die vanaf Pannerden gebruik willen maken van de cross over in Tolkamer, moeten nu nog rechtsomkeert maken. Het trekpontje met aanrijdroutes voor fietsers ligt er nog niet.

  Route
  Bij deze cross over fietsen ze om recreatieplas De Bijland heen. Bij de Oude Waal kunnen ze over een drijvend fietspad en dan nemen ze de trekpont naar Pannerden.

  Het is een prachtige voorziening, die al lang geopend had moeten zijn, zo leert het bord bij de Oude Waal: 'Realisatie recreatieve verbinding Oude Waal. Gereed: december 2015'.

  Vergunningen
  Wethouder Jos Lamers van Toerisme kent het antwoord op de vraag waar de vertraging vandaan komt. „Het zat vast op enkele natuurwetvergunningen van het Waterschap en de provincie”, zegt hij. „Die werden niet volgens afspraak in de herfst afgegeven, maar pas in de winter. Toen brak er zo'n drassige periode aan dat je er niet goed bij kon komen. Voor je het weet, ben je een half jaar verder.”  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties