article
1.6435738
ZEVENAAR - Het is deze zaterdag Burendag. Dat buren goede vrienden kunnen zijn, bewijzen ze in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen in Zevenaar.
Burendag is een feestje in Zevenaarse wijk Groot Holthuizen
ZEVENAAR - Het is deze zaterdag Burendag. Dat buren goede vrienden kunnen zijn, bewijzen ze in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen in Zevenaar.
http://www.gelderlander.nl/regio/liemers/zevenaar/burendag-is-een-feestje-in-zevenaarse-wijk-groot-holthuizen-1.6435738
2016-09-24T07:21:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6435739.1474659579!image/image-6435739.JPG
Zevenaar,Gezin,Burendag,hermes
Zevenaar
Home / Regio / Liemers / Zevenaar / Burendag is een feestje in Zevenaarse wijk Groot Holthuizen

Burendag is een feestje in Zevenaarse wijk Groot Holthuizen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Buren van Groot Holthuizen: links het gezin Kipmulder, rechts het gezin De Lorijn, midden kijkend uit raam het gezin Jansen. Foto Theo Kock
  ZEVENAAR - Het is deze zaterdag Burendag. Dat buren goede vrienden kunnen zijn, bewijzen ze in de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen in Zevenaar.

  Buurvrouwen Claudia Jansen (32) en Carlijn Kipmulder (29) maken op straat een praatje. Om hen heen krioelt het van de spelende kinderen. Een aantal daarvan fietst rond op kleine fietsjes. Zeg, willen jullie hier niet de hele straat blokkeren?", zegt een stapvoets passerende automobilist met zijn raampje open en een grijns op zijn gezicht. De buurvrouwen lachen. Die kennen we goed", verklaart Kipmulder. Dat is de broer van een andere buurvrouw."

  Bubbelvoetbal
  Duidelijk: Groot Holthuizen is een gezellige wijk. Dat feit zetten deze Zevenaarse buren nog maar eens kracht bij door zaterdag fanatiek mee te doen aan de landelijke Burendag. Op de dag wordt een nieuwe speelbult officieel geopend. Ook zijn er kinderspelen, is er een sportprogramma met onder andere bubbelvoetbal en volleybal, en houdt de buurt een barbecue met zo'n 150 deelnemers waar ook een band speelt.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties