article
1.5770976
CUIJK - Horeca-ondernemers in de omgeving van Cuijk durven weer te investeren. Een nieuw restaurant in Mill, een hotel in Cuijk en de opknap van een restaurant in Ottersum. „Je ziet dat het weer goed gaat in de horeca”, bevestigt Joris Prinssen van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
Horeca-ondernemers Land van Cuijk zien betere tijden
CUIJK - Horeca-ondernemers in de omgeving van Cuijk durven weer te investeren. Een nieuw restaurant in Mill, een hotel in Cuijk en de opknap van een restaurant in Ottersum. „Je ziet dat het weer goed gaat in de horeca”, bevestigt Joris Prinssen van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN).
http://www.gelderlander.nl/regio/maasland/cuijk/horeca-ondernemers-land-van-cuijk-zien-betere-tijden-1.5770976
2016-02-28T18:40:32+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.5771007.1456684643!image/image-5771007.JPG
Cuijk,horeca,ondernemers
Cuijk
Home / Regio / Maasland / Cuijk / Horeca-ondernemers Land van Cuijk zien betere tijden

Horeca-ondernemers Land van Cuijk zien betere tijden

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Emil Minten en Hans van der Steijn, eigenaren van catering Smaakmakers en het nieuwe Kasteel Tongelaar in Mill
      Fotograaf
    CUIJK - Horeca-ondernemers in de omgeving van Cuijk durven weer te investeren. Een nieuw restaurant in Mill, een hotel in Cuijk en de opknap van een restaurant in Ottersum. „Je ziet dat het weer goed gaat in de horeca”, bevestigt Joris Prinssen van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

    „Het is nog een fragiel herstel, maar het is duidelijk dat men er weer zin in heeft.”

    Herstel
    Volgens Prinssen heeft het lang geduurd voordat de horeca iets merkte van het herstel van de economie. „In 2015 ging het al beter met de economie, maar de consumenten gingen hun euro’s nog niet uitgeven. Wat dat betreft gaven de eerste twee maanden van dit jaar wel een kanteling te zien.”

    Gevoel
    Harde cijfers zijn er niet. Pim van Teffelen, regiomanager van de afdeling Land van Cuijk van de KHN verwoordt een gevoel: „Tijdens de Horecava, een vakbeurs van 11 tot en met 14 januari dit jaar, was volgens de woordvoerder van KHN de sfeer voor het eerst anders. Positief.” Volgens Van Teffelen is het niet zo dat het overal goed gaat. „Er vallen nog steeds klappen. Vooral bij de drankverstrekkers, de cafés."

    In De Gelderlander van maandag 29 februari, editie Maasland, vertellen 3 horeca-ondernemers over die betere tijden. Dat is ook te lezen via krant.gelderlander.nl



    Overledenen in de regio

    Meer informatie overlijdensadvertenties