article
1.6136136
CUIJK - JVC Cuijk moet weer 'een club van ons allemaal' worden. Dat wil het nog relatief nieuwe bestuur van de Cuijkse voetbalvereniging. Zo staat het ook prominent op de clubwebsite.
JVC Cuijk wil 'wij-gevoel' terug
CUIJK - JVC Cuijk moet weer 'een club van ons allemaal' worden. Dat wil het nog relatief nieuwe bestuur van de Cuijkse voetbalvereniging. Zo staat het ook prominent op de clubwebsite.
http://www.gelderlander.nl/regio/maasland/cuijk/jvc-cuijk-wil-wij-gevoel-terug-1.6136136
2016-06-24T11:45:28+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6136137.1466768520!image/image-6136137.JPG
Cuijk,Lokaal Thema DG,JVC Cuijk,hermes
Cuijk
Home / Regio / Maasland / Cuijk / JVC Cuijk wil 'wij-gevoel' terug

JVC Cuijk wil 'wij-gevoel' terug

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Vanaf links: Eric van Oudenhoven en Marco Janssen, twee van de nieuwe JVC-bestuurders, met rechts van hen twee van de teruggekeerde vrijwilligers Robert Weijers en Roy Koenen.
  CUIJK - JVC Cuijk moet weer 'een club van ons allemaal' worden. Dat wil het nog relatief nieuwe bestuur van de Cuijkse voetbalvereniging. Zo staat het ook prominent op de clubwebsite.

  De voorbije jaren hebben veel vrijwilligers de club de rug toegekeerd. Reden: vanuit het toenmalige bestuur ging te veel aandacht uit naar het eerste elftal, dat afgelopen seizoen promotie naar de nieuwe tweede divisie misliep. De rest van de club hing er volgens opgestapte vrijwilligers maar wat bij, zo hebben de nieuwe bestuurders herhaaldelijk te horen gekregen.

  Leden
  Ondanks een dalend ledental de voorbije jaren is JVC met zo'n 800 leden nog altijd een van de grootste sportverenigingen in de regio.

  Wij-gevoel
  „Rondom het eerste elftal is alles goed geregeld. Maar JVC is een club van ons allemaal, waarbij het wij-gevoel weer centraal moet komen te staan”, zeggen Marco Janssen en Eric van Oudenhoven, twee van de nieuwe bestuurders in het vorig jaar aangetreden nieuwe clubbestuur. 

  „Dat horen we ook van vrijwilligers die de laatste jaren de club de rug hebben toegekeerd. We zien nu al veel van de mensen die zijn opgestapt gelukkig weer terugkeren.”

  Lees meer over JVC Cuijk in de papieren krant, editie Maasland van 24/06/2016, in onze betaalde online-krant, of in onze apps.