article
1.6307618
GENNEP - De gratis camperplaatsen die de gemeente Gennep heeft in Milsbeek, Ottersum en Gennep zijn illegaal. Dat zegt Luc Brouwers van de Gennepse PvdA-fractie.
PvdA: weg met 'illegale' gratis camperplaatsen in Gennep
GENNEP - De gratis camperplaatsen die de gemeente Gennep heeft in Milsbeek, Ottersum en Gennep zijn illegaal. Dat zegt Luc Brouwers van de Gennepse PvdA-fractie.
http://www.gelderlander.nl/regio/maasland/gennep/pvda-weg-met-illegale-gratis-camperplaatsen-in-gennep-1.6307618
2016-08-29T05:20:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6307619.1472406156!image/image-6307619.JPG
Gennep,Recreatie,hermes
Gennep
Home / Regio / Maasland / Gennep / PvdA: weg met 'illegale' gratis camperplaatsen in Gennep

PvdA: weg met 'illegale' gratis camperplaatsen in Gennep

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De vijf gratis camperplaatsen in Gennep. Foto Thoe Peeters
  GENNEP - De gratis camperplaatsen die de gemeente Gennep heeft in Milsbeek, Ottersum en Gennep zijn illegaal. Dat zegt Luc Brouwers van de Gennepse PvdA-fractie.

  Brouwers gaat daarom in de gemeenteraadsvergadering van september voorstellen de gratis camperplaatsen te schrappen. Brouwers reageert op het voorstel van het college van burgemeester en wethouders, de camperplaatsen in stand te houden. Dit tegen advies van de bezwaarcommissie in.

  Die stelde campingbaas Martijn van Geldere van De Bloksberg (en Recron) in het gelijk. De Bloksberg kaartte onwenselijkheid van de gratis camperplaatsen aan.

  Poll
  Het voorstel van de Gennepse PvdA-fractie kan op bijval rekenen van Gelderlander-lezers, blijkt uit een poll op de website. Van de 781 mensen die reageerden, stemde 62 procent tegen de gratis plekken. Die poll is overigens niet representatief. Wel kon per IP-adres maar één keer gestemd worden.

  Drie plaatsen
  Gennep heeft op drie plaatsen in de gemeente vijftien gratis camperplaatsen. In het centrum van Gennep, bij Old Inn in Ottersum en bij De Diepen in Milsbeek.

  Een uitgebreid verhaal over de toekomst van de camperplaatsen in De Gelderlander, editie Maasland, van maandag 29 augustus, als e-paper te downloaden via krant.gelderlander.nl

  Wat vindt u?

  De camperplekken in Gennep moeten gewoon gratis blijven.

  Eens
  0%
  Oneens
  0%

  Totaal: 0 stemmen  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties