article
1.6283402
NIJMEGEN - Met de PoKaBoom uit Nijmegen is de frustratie over gemiste Pokémon Go-ballen weg. Door het speciale hoesje over je telefoon te plaatsen kun je je ballen bijna perfect gooien.
Alle frustratie over gemiste Pokémon Go-ballen weg met PoKaBoom
NIJMEGEN - Met de PoKaBoom uit Nijmegen is de frustratie over gemiste Pokémon Go-ballen weg. Door het speciale hoesje over je telefoon te plaatsen kun je je ballen bijna perfect gooien.
http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/alle-frustratie-over-gemiste-pok%C3%A9mon-go-ballen-weg-met-pokaboom-1.6283402
2016-08-22T13:39:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6283491.1471857334!image/image-6283491.jpg
Nijmegen,Innovatie,Ondernemen,Pokemon go
Nijmegen e.o.
Home / Regio / Nijmegen e.o. / Alle frustratie over gemiste Pokémon Go-ballen weg met PoKaBoom

Alle frustratie over gemiste Pokémon Go-ballen weg met PoKaBoom

Videos
1
Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Het hoesje PoKaBoom.
   Fotograaf
  NIJMEGEN - Met de PoKaBoom uit Nijmegen is de frustratie over gemiste Pokémon Go-ballen weg. Door het speciale hoesje over je telefoon te plaatsen kun je je ballen bijna perfect gooien.

  Op het hoesje zit een uitgesneden vingerbegeleider, waardoor je iedere Pokémon met gemak kunt vangen. Yassine Atide van de Innovatie Groep Nederland heeft het hoesje bedacht, dat tegelijk als bescherming dient voor je smartphone.

  Punten verzamelen
  „Je wil zoveel mogelijk punten verzamelen met Pokémon Go, dat kan nu met deze innovatie. Bovendien hoef je daardoor geen kostbare ballen meer te kopen", zegt Atide. Volgens hem werkt de gadget altijd. „Het is getest en berekend en weer opnieuw getest en het werkt vrijwel altijd", aldus Atide. Hij heeft zijn innovatie inmiddels ook vastgelegd.

  Te koop
  Het idee van een Pokémon-aim is op zichzelf niet nieuw. Zo kun je met een 3D-printer een Pokémon Go-aim zelf uitprinten. Maar de PoKaBoom is voor zover bekend wel de eerste gadget dat straks te koop is in de winkel. Behalve op de eigen website van de Innovatie Groep Nederland is het verkrijgbaar bij de Gadget House.

  Sample
  Dinsdag geeft Atide de eerste hoesjes weg in het Valkhof-park, de Pokémon Go hotspot in Nijmegen. „Het zijn hoesjes uit de eerste sample, die een lichte beschadiging hebben opgelopen en daardoor niet geschikt zijn voor de verkoop. Maar ik vind het zonde ze weg te doen, daarom geef ik ze weg."

  Bekijk in dit filmpje hoe PoKaBoom werkt. Dinsdag is Yassine Atide tussen 12.00 en 14.00 uur in het Valkhofpark, om gadgets weg te geven.

  Uitgelichte video

  Afbeelding

  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties