article
1.6127967
EWIJK/NIJMEGEN - Parkeren bij het festival Down the Rabbit Hole in Ewijk is komend weekend onmogelijk. Bezoekers moeten hun auto achterlaten in Nijmegen.
Festivalgangers Ewijk moeten parkeren in Nijmegen om modder
EWIJK/NIJMEGEN - Parkeren bij het festival Down the Rabbit Hole in Ewijk is komend weekend onmogelijk. Bezoekers moeten hun auto achterlaten in Nijmegen.
http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/festivalgangers-ewijk-moeten-parkeren-in-nijmegen-om-modder-1.6127967
2016-06-22T05:55:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4429619.1466542569!image/image-4429619.jpg
Ewijk,Festival,Parkeren,Down the Rabbit Hole,hermes
Nijmegen
Home / Regio / Nijmegen e.o. / Nijmegen / Festivalgangers Ewijk moeten parkeren in Nijmegen om modder

Festivalgangers Ewijk moeten parkeren in Nijmegen om modder

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Eerdere editie van Down The Rabbit Hole.
   Fotograaf
  EWIJK/NIJMEGEN - Parkeren bij het festival Down the Rabbit Hole in Ewijk is komend weekend onmogelijk. Bezoekers moeten hun auto achterlaten in Nijmegen. 

  Door de hevige regenval van de afgelopen dagen zijn de parkeerplekken bij recreatieplas De Groene Heuvels volgens organisator Mojo te drassig om te gebruiken en daarom afgesloten.

  Crowdcontrol
  Bezoekers die met de auto komen, worden daarom naar verschillende parkeerterreinen aan de rand van Nijmegen geleid. Die zijn hiervoor in allerijl gehuurd van de gemeente Nijmegen. Welke terreinen dat zijn, wordt niet vooraf bekendgemaakt. „Dat heeft te maken met crowdcontrol", zegt Bente Bollmann van Mojo. „We leiden bezoekers geleidelijk naar de verschillende parkeerterreinen. Dat hebben we met de gemeente zo afgesproken."

  Pendelbussen
  Vanaf de parkeerterreinen rijden dag en nacht pendelbussen naar het festivalterrein in Ewijk. Ze pendelen ook vanaf het station in Wijchen en het centraal station in Nijmegen. Mojo adviseert ook om met het openbaar vervoer te komen. Bezoekers die al een parkeerticket hebben gekocht, maar nu toch met de trein komen, kunnen hun geld terugkrijgen.

  Nattigheid
  Festivalgangers die een plek hebben gereserveerd voor een camper of caravan, kunnen wel bij het festival terecht. Zij worden over rijplaten geleid. Mojo waarschuwt kampeerders ook zich te wapenen tegen nattigheid. Het kampeerterrein is wel in orde, stelt de organisatie. Maar bezoekers krijgen het dringende advies een stevig zeil mee te nemen voor onder de tent.


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties