article
1.6052473
NIJMEGEN - NEC bereidt een nieuw bod voor op het Goffertstadion. De profclub gaat daarbij dichter tegen de vraagprijs voor het stadion aanzitten.
NEC gaat meer geld bieden op Goffertstadion
NIJMEGEN - NEC bereidt een nieuw bod voor op het Goffertstadion. De profclub gaat daarbij dichter tegen de vraagprijs voor het stadion aanzitten.
http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/nec-gaat-meer-geld-bieden-op-goffertstadion-1.6052473
2016-05-27T05:07:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4086990.1399207727!image/image-4086990.jpg
Nijmegen,NEC,stadion,De Goffert,hermes
Nijmegen
Home / Regio / Nijmegen e.o. / Nijmegen / NEC gaat meer geld bieden op Goffertstadion

NEC gaat meer geld bieden op Goffertstadion

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De ingang van het Goffertstadion. Foto DG
  NIJMEGEN - NEC bereidt een nieuw bod voor op het Goffertstadion. De profclub gaat daarbij dichter tegen de vraagprijs voor het stadion aanzitten.

  Maar de 8,2 miljoen, de waarde waarvoor het Goffertstadion bij Nijmegen in de boeken staat, vindt de eredivisionist nog altijd te hoog.

  Bod
  NEC wil wel 'richting de taxatiewaarde' van de gemeente Nijmegen gaan, stellen bronnen. Die bedraagt 7,6 miljoen euro. Het bod moet nog worden neergelegd bij het stadsbestuur.

  Laag
  In april is een informeel bod van 6 miljoen euro door de gemeente afgewezen. Veel te laag, was het antwoord. Daarbij werd ook gewezen op 'verboden staatssteun'.

  Overleg
  Juist afgelopen week heeft wethouder Renske Helmer de politiek geïnformeerd over het komende reguliere overleg met NEC na het afblazen van het aankoopoverleg in april. Helmer meldt dat zij nog steeds met de club wil blijven praten over 'veranderingen in de huur- en eigendomsituatie'.

  Budgettaire neutraliteit
  Ze benadrukt in die brief dat bij alles geldt: 'budgettaire neutraliteit' voor de gemeente. In april werd dit laatste telkens vertaald in het bedrag van 8,2 miljoen.

  Beoordelen
  Gisteren liet ze desgevraagd weten 'elk officieel bod van NEC serieus te beoordelen'. "Maar ik heb nog niks binnen van NEC."


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties