article
1.5506695
NIJMEGEN - Kantoorpanden in Nijmegen worden steeds vaker verbouwd tot appartementen. Dat constateert Sjoerd Roelofs van makelaarskantoor Strijbosch-Thunnissen.
Nijmeegse kantoren vaker verbouwd tot woningen
NIJMEGEN - Kantoorpanden in Nijmegen worden steeds vaker verbouwd tot appartementen. Dat constateert Sjoerd Roelofs van makelaarskantoor Strijbosch-Thunnissen.
http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/nijmeegse-kantoren-vaker-verbouwd-tot-woningen-1.5506695
2015-12-07T05:56:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.1607050.1434992021!image/image-1607050.jpg
Nijmegen,Kantoor,Kantoren,Hotel,Woningbouw,hermes
Nijmegen
Home / Regio / Nijmegen e.o. / Nijmegen / Nijmeegse kantoren vaker verbouwd tot woningen

Nijmeegse kantoren vaker verbouwd tot woningen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Het voormalige EPON-gebouw aan de Weurtseweg, waar jeugdhotel Nymma komt
   Fotograaf
  NIJMEGEN - Kantoorpanden in Nijmegen worden steeds vaker verbouwd tot appartementen. Dat constateert Sjoerd Roelofs van makelaarskantoor Strijbosch-Thunnissen.

  Zo krijgt het voormalige ROC-gebouw aan de Wolfskuilseweg/Energieweg in Nijmegen dat jarenlang leegstaat, een 2e leven als appartementencomplex. Hier komen 80 studio's (eenkamerappartementen). Een voormalig kantoorpand aan de Nassausingel wordt verbouwd en hier komen woningen.

  Monumentaal pand
  Het bekendste voorbeeld van een kantoorgebouw dat wordt omgeturnd tot appartementencomplex is het voormalige Estelgebouw op de Nijmeegse heuvelrug. Het monumentale pand wordt voor zo'n 20 miljoen omgebouwd tot een complex met 62 luxe appartementen.

  Logeeraccommodaties 
  Oude kantoren zijn ook geschikt te maken als logeeraccommodaties. Zo gaat ondernemer Mark Burgers van M&M Containerservice uit Wijchen een hostel realiseren in het voormalige Epon-kantoorpand aan de Weurtseweg, vlakbij de Oversteek. Voor de Vierdaagse moet het open gaan.

  Vorig jaar maakte ondernemer John Janssen Duyghuyzen van het bedrijfsverzamelgebouw Oranjestaete aan de Oranjesingel al een hotel met negentien kamers/appartementen.


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties