article
1.6266835
NIJMEGEN - Perry Soerink (53) uit Nijmegen heeft zijn redder gevonden. Stichting Hart4ALL heeft hem kunnen koppelen aan de jonge man die hem heeft gereanimeerd.
Nijmegenaar Perry Soerink vindt man die zijn leven redde
NIJMEGEN - Perry Soerink (53) uit Nijmegen heeft zijn redder gevonden. Stichting Hart4ALL heeft hem kunnen koppelen aan de jonge man die hem heeft gereanimeerd.
http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/nijmegenaar-perry-soerink-vindt-man-die-zijn-leven-redde-1.6266835
2016-08-15T17:54:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6253326.1470766623!image/image-6253326.JPG
Nijmegen,Ambulance,polsbandje,reanimatie,Hart4ALL,hermes
Nijmegen
Home / Regio / Nijmegen e.o. / Nijmegen / Nijmegenaar Perry Soerink vindt man die zijn leven redde

Nijmegenaar Perry Soerink vindt man die zijn leven redde

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Perry Soerink en zijn vrouw.
   Fotograaf
  NIJMEGEN - Perry Soerink (53) uit Nijmegen heeft zijn redder gevonden. Stichting Hart4ALL heeft hem kunnen koppelen aan de jonge man die hem heeft gereanimeerd.

  De twee hebben inmiddels mailcontact. Soerink liep zondagavond 31 juli van zijn woning aan het Zwanenveld naar station Dukenburg, toen hij ter hoogte van de bibliotheek in het winkelcentrum een hartstilstand kreeg. Zelf weet hij vanaf dat moment niets meer, tot hij wakker werd in het ziekenhuis.

  Polsbandje
  Hij wilde de man die hem reanimeerde graag kunnen bedanken, vertelde hij vorige week in de Gelderlander. Zijn vrouw en hij waren in de veronderstelling dat ambulancemedewerkers bij hem en zijn redder geen polsbandje van Hart4ALL hadden omgedaan. Op zo'n polsbandje staat een code waarmee kan worden ingelogd op de website van de stichting. Als beide partijen daar aangeven contact te willen, brengt de stichting dat tot stand.

  Verrassing
  Eind vorige week kwam tot verrassing van Soerink en zijn vrouw toch een kapot geknipt bandje tevoorschijn onderuit de tas met de kleren die hij die zondagavond aanhad. Zijn redder bleek dezelfde avond nog te hebben ingelogd. Soerink: „Het is misschien moeilijk uit te leggen aan wie geen hartfalen heeft meegemaakt, maar dit is me heel kostbaar."


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties