article
1.6528583
NIJMEGEN - Een wandeltocht maken of lekker een terrasje opzoeken. De aangename temperaturen en stralende zon nodigen uit zondag een uitgelezen mogelijkheid om er op uit te trekken.
Prachtig herfstweer: wat is jouw tip?
NIJMEGEN - Een wandeltocht maken of lekker een terrasje opzoeken. De aangename temperaturen en stralende zon nodigen uit zondag een uitgelezen mogelijkheid om er op uit te trekken.
http://www.gelderlander.nl/regio/prachtig-herfstweer-wat-is-jouw-tip-1.6528583
2016-10-14T10:18:32+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.4284010.1395738250!image/image-4284010.jpg
Gelderland,Evenement,Vrijetijdsbesteding,Vakantie,Archeologiedagen,wandeltocht
Regio
Home / Regio / Prachtig herfstweer: wat is jouw tip?

Prachtig herfstweer: wat is jouw tip?

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  NIJMEGEN - Een wandeltocht maken of lekker een terrasje opzoeken. De aangename temperaturen en stralende zon nodigen uit zondag een uitgelezen mogelijkheid om er op uit te trekken. 

  Morgenochtend valt er eerst nog hier en daar een regenbui, vanaf zaterdagmiddag breekt het zonnetje door en stijgt het kwik naar 14 tot 18 graden. Zondag wordt de echte topdag voorspeld: misschien wel 20 graden. De Gelderlander wil graag weten wat jouw plannen zijn voor het zonnige weekeinde. 

  Heb je een leuke tip? Stuur 'm in naar online@gelderlander.nl of WhatsApp 'm naar 06-13322268.

   

  Hieronder vast een paar tips voor een leuk weekeinde:

  Archeologiedagen
  Door heel Nederland wordt er de komende dagen veel aandacht besteed aan archeologie. Natuurlijk ook in Gelderland. Op verschillende plaatsen in de provincie wordt er tot en met zondag stil gestaan bij de Nationale Archeologiedagen. Bijvoorbeeld in het park de Steenen Camer, in de Arnhemse wijk Elderveld. Daar vertellen Romeinse en Bataafse figuranten verhalen over de Romeinse tijd. Kijk voor een evenement bij u in de buurt op www.archeologiedagen.nl.

  Wandelmakkie
  Hardloopevenement Molenhoeks Makkie (a.s.) zondag houdt dit jaar voor het eerst een wandelevenement. Wandelaars kunnen zaterdagmiddag genieten van een mooie wandeltocht van vijf of tien kilometer. De tocht voert over hetzelfde traject als waar de hardlopers een dag later overheen rennen. Meer info: wwww.molenhoeksmakkie.nl.

  Historisch weekeinde
  Nijmegen staat van vandaag tot en met zondag in het teken van de geschiedenis van de stad. Liefhebbers kunnen onder andere meedoen aan workshops, lezingen, tentoonstellingen, een historische markt en een bijzondere theaterwandeling. De toegang is gratis. Meer informatie vindt u op www.024geschiedenis.nl.

  Op onze Erop Uit-pagina vindt je nog meer tips.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties

  Tip de redactie

  Heeft u een tip? Laat het ons weten!