article
1.6449679
ZOELEN/ OMMEREN - Dorpswegen tussen Ommeren en Zoelen raken beschadigd door zwaar verkeer. Gemeentebelangen vraagt het college van Buren om uitleg.
Zwaar verkeer richt schade aan op sluipwegen bij Zoelen
ZOELEN/ OMMEREN - Dorpswegen tussen Ommeren en Zoelen raken beschadigd door zwaar verkeer. Gemeentebelangen vraagt het college van Buren om uitleg.
http://www.gelderlander.nl/regio/rivierenland/buren/zwaar-verkeer-richt-schade-aan-op-sluipwegen-bij-zoelen-1.6449679
2016-09-27T05:20:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.1593286.1349920230!image/image-1593286.jpg
Zoelen,Onderhoud,Bedrijventerrein,Weg,Buren,Sluipwegen,Ommeren,Sluiproute,Transport,Gemeentebelangen,hermes
Buren
Home / Regio / Rivierenland / Buren / Zwaar verkeer richt schade aan op sluipwegen bij Zoelen

Zwaar verkeer richt schade aan op sluipwegen bij Zoelen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   foto rgb stock
  ZOELEN/ OMMEREN - Dorpswegen tussen Ommeren en Zoelen raken beschadigd door zwaar verkeer. Gemeentebelangen vraagt het college van Buren om uitleg.

  Buurtbewoner Diny de Krieger kent het probleem van diepe groeven langs de Blauwe Kampseweg, tussen Zoelen en Ommeren. „Als je niet oppast, rijd je zo de velgen van je auto eraf. Maar als je ergens last van hebt, moet je ook in actie komen. Ik heb twee keer de gemeente gebeld. Daarna zijn ze voor onderhoud gekomen.”

  Verkeer
  De aangetaste bermen kunnen naast schade ook zorgen voor onveilige verkeerssituaties. Meerdere buurtbewoners zien dat smalle dorpsweggetjes tussen Ommeren en Zoelen veelal worden gebruikt als sluiproute voor zwaar verkeer.

  Scheuren
  Namens zijn partij wil Sander van Alfen weten of het college kan ingrijpen: „Er ontstaan scheuren in de dorpswegen en in de berm vormen zich enorme kuilen. Als twee vrachtwagens elkaar kruisen, moet de berm het helemaal ontgelden. Dat zorgt voor schade en onveilige wegen.” Een woordvoerder van de gemeente geeft aan dat gevaarlijke kuilen langs de weg worden gerepareerd. Of er ook iets gaat gebeuren om sluipverkeer tegen te gaan, is onbekend.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties