article
1.6472089
CULEMBORG - Dion Varossieau uit Culemborg maakt kunst op doeken, petten, schoenen en auto's. Ook in de modewereld breekt hij door.
Culemborger DionV breekt door met kunst en mode (prijsvraag)
CULEMBORG - Dion Varossieau uit Culemborg maakt kunst op doeken, petten, schoenen en auto's. Ook in de modewereld breekt hij door.
http://www.gelderlander.nl/regio/rivierenland/culemborg/culemborger-dionv-breekt-door-met-kunst-en-mode-prijsvraag-1.6472089
2016-09-30T19:24:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6472092.1475263110!image/image-6472092.JPG
Culemborg,Bekende personen-cultuur,Kunst,Cultuur, kunst en recreatie,Beeldende kunst,DionV,Dion Varossieau,Snapback,Pet,Ronald Kolk,hermes
Culemborg
Home / Regio / Rivierenland / Culemborg / Culemborger DionV breekt door met kunst en mode (prijsvraag)

Culemborger DionV breekt door met kunst en mode (prijsvraag)

Foto's
3
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Fotograaf
  CULEMBORG - Dion Varossieau uit Culemborg maakt kunst op doeken, petten, schoenen en auto's. Ook in de modewereld breekt hij door.

  De artistieke talenten van Varossieau werden ontdekt met het aankleden van zijn appartement. Op dat moment was er als acteur even geen werk meer voor hem.

  'Welke idioot gaat hiervoor betalen?'
  „Maar ik had wel net mijn huis gekocht en daar wilde ik kunst aan de muur. Ik had in een galerie iets gezien maar dat kon ik niet betalen. Toen heb ik zelf twee doeken gemaakt. Toen mijn manager die zag wilde hij ze gelijk verkopen. Welke idioot gaat er nou voor mijn schilderijen betalen zei ik toen.”

  „Maar dezelfde avond werden ze voor 8.000 euro geveild. Wow, dacht ik toen, dat ga ik vaker doen."

  Bijzondere talenten
  Dat Varossieau bijzondere talenten heeft, begint meer en meer mensen op te vallen. Met Ronald Kolk werkt hij aan haute couture en daarnaast voert hij serieuze gesprekken met een tv-zender.

  „Je kunt niet meer alleen een kunstenaar zijn die doeken schildert en niet uit zijn atelier komt. Niet iedereen kan een belachelijk bedrag neertellen voor een schilderij. Daarom is het ook leuk om meer opties te bieden. Een beschilderde wijnfles is voor iedereen betaalbaar. Een student kan bij mij een unieke pet kopen. Zo kom je toch bij meer mensen in huis."

  Speel de onderstaande quiz en maak kans op een pet van DionV (ter waarde van 80 euro). Leest u dit artikel in de app? Klik dan HIER voor de prijsvraag.

   


  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties