article
1.6159351
TIEL - De redactie van de Rivierenland-editie van De Gelderlander komt deze zomer naar u toe met de #dGZomertoer. Drie weken lang wordt de krant vanuit verschillende plaatsen in de regio gemaakt.
Het is zomer, dus De Gelderlander komt naar u toe!
TIEL - De redactie van de Rivierenland-editie van De Gelderlander komt deze zomer naar u toe met de #dGZomertoer. Drie weken lang wordt de krant vanuit verschillende plaatsen in de regio gemaakt.
http://www.gelderlander.nl/regio/rivierenland/tiel/het-is-zomer-dus-de-gelderlander-komt-naar-u-toe-1.6159351
2016-07-02T16:15:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6159791.1467409278!image/image-6159791.JPG
Tiel,Krant,dGZomertoer,hermes
Tiel
Home / Regio / Rivierenland / Tiel / Het is zomer, dus De Gelderlander komt naar u toe!

Het is zomer, dus De Gelderlander komt naar u toe!

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  TIEL - De redactie van de Rivierenland-editie van De Gelderlander komt deze zomer naar u toe met de #dGZomertoer. Drie weken lang wordt de krant vanuit verschillende plaatsen in de regio gemaakt.

  Deil
  De redactie begint de zomertoer bij kersenteeltbedrijf De Oosterling in Deil. Van 18 tot en met 21 juli kunt u op het fruitbedrijf terecht met uw verhaal, nieuws of om gewoon een praatje te maken met een verslaggever. Er ligt ook dagelijks een stapel gratis kranten op de pop-upredactie.

  Maurik
  Van 1 tot en met 4 augustus zijn we te vinden op het Eiland van Maurik. De redactie verblijft vier dagen lang tussen de vakantiegangers en waterrecreanten. De laatste halte van de zomertoer is bij de Beldert Beach in Zoelen, van 15 tot en met 18 augustus.

  Gastredacteur
  Tijdens #dGZomertoer verwelkomt de redactie dagelijks een gastredacteur. Zo schuiven volkszanger Frans Duijts, tv-persoonlijkheid en voetbaltrainer Hans Kraay jr. en het dj-duo JAGGS aan.

  Daarnaast komen lokale politici als Hans Beenakker (burgemeester Tiel) en Ronald van Meygaarden (wethouder Geldermalsen) een dag langs.

  Tips en ideeën
  Voor de verhalen die we tijdens de zomertoer gaan maken, zijn we nog op zoek naar leuke ideeën. Wat heeft u altijd al willen schrijven over het Eiland van Maurik en de Beldert Beach? Welke vragen zou u aan een fruitteler willen stellen? En wat zou u willen weten van onze gastredacteuren?

  Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar redactie.tiel@gelderlander.nl of stuur een bericht naar ons Twitter-kanaal (@dgrivierenland).  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties