article
1.6149274
BEUNINGEN - Beuningse Boys verhoogt vanaf augustus de prijzen in de kantine. Jaren probeerde de voetbalvereniging deze prijsverhoging te omzeilen, nu lukt dat niet meer.
Beuningse Boys past prijzen voetbalkantine aan
BEUNINGEN - Beuningse Boys verhoogt vanaf augustus de prijzen in de kantine. Jaren probeerde de voetbalvereniging deze prijsverhoging te omzeilen, nu lukt dat niet meer.
http://www.gelderlander.nl/regio/wijchen-beuningen/beuningen/beuningse-boys-past-prijzen-voetbalkantine-aan-1.6149274
2016-06-29T05:05:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.2015647.1350391549!image/image-2015647.jpg
Beuningen,Voetbal-amateur,Horeca,prijzen,kantine,prijsverhoging,hermes
Beuningen
Home / Regio / Wijchen-Beuningen / Beuningen / Beuningse Boys past prijzen voetbalkantine aan

Beuningse Boys past prijzen voetbalkantine aan

Foto's
1
Reacties
Reageer
  BEUNINGEN - Beuningse Boys verhoogt vanaf augustus de prijzen in de kantine. Jaren probeerde de voetbalvereniging deze prijsverhoging te omzeilen, nu lukt dat niet meer.

  Sinds de verhuizing, in 2010, naar het nieuwe complex aan de Ooigraaf heeft de Beuningse club te maken met jaarlijks hogere inkoopprijzen.

  Drie procent
  De verschillende leveranciers zouden de prijzen van hun spullen ieder jaar gemiddeld met drie procent hebben opgevoerd. „We belasten vele jaren niets door. Er waren dan ook geen tot weinig prijsverhogingen in onze kantine. Dit ging wel ten koste van andere zaken binnen onze vereniging”, vertelt Kees Broekman, bestuurslid horeca van Beuningse Boys. „Nu ontkomen we er jammer genoeg niet meer aan om ook de horecaprijzen aan te passen. We moeten het als niet-commerciële organisatie namelijk hebben van drie zaken: sponsoring, contributie en de kantine.”

  Terrasmeubilair
  Naast de hogere inkoopprijzen zijn er volgens hem nog meer redenen waarom de Beuningse Boys komend seizoen de prijzen van het assortiment moet verhogen in de kantine. Zoals de hogere onderhoudskosten, aanstaande vervanging van onder meer het terrasmeubilair en een afname van het aantal vrijwilligers waardoor de kosten van de club stijgen.

  Prijslijsten
  Via de website van de Beuningse Boys maakte Broekman afgelopen weekend bekend dat prijzen aangepast worden. 'De verhoging verschilt per artikel, afhankelijk van de leverancier.' In de kantine komen binnenkort de nieuwe prijslijsten te hangen waarop alles staat aangegeven. „We willen er als club open over zijn, zodat leden er niet ineens mee geconfronteerd worden. Maar ook duidelijk aangeven dat het geen luxe-maatregel is”, zegt Broekman. „Deze nieuwe prijzen proberen we voor de komende seizoenen wel zo te houden.”  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties