article
1.6537342
WIJCHEN - Een eigen rotonde hebben? Er zijn er nog een paar vrij in Wijchen. Dat wil zeggen: om in te richten dan. Zeven rotondes zijn er nog ‘te koop’.
Nog zeven rotondes in Wijchen te koop
WIJCHEN - Een eigen rotonde hebben? Er zijn er nog een paar vrij in Wijchen. Dat wil zeggen: om in te richten dan. Zeven rotondes zijn er nog ‘te koop’.
http://www.gelderlander.nl/regio/wijchen-beuningen/wijchen/nog-zeven-rotondes-in-wijchen-te-koop-1.6537342
2016-10-17T05:23:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6537356.1476645687!image/image-6537356.JPG
Wijchen,Economie
Wijchen
Home / Regio / Wijchen-Beuningen / Wijchen / Nog zeven rotondes in Wijchen te koop

Nog zeven rotondes in Wijchen te koop

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Rotondes ’te koop’ in Wijchen. Dit is een van de zeven aan de Stationslaan en de Bronckhorstlaan.
  WIJCHEN - Een eigen rotonde hebben? Er zijn er nog een paar vrij in Wijchen. Dat wil zeggen: om in te richten dan. Zeven rotondes zijn er nog ‘te koop’.

  Bedrijven of andere liefhebbers mogen die tegen betaling inrichten zoals ze zelf willen. Dat gebeurde al bij dertien andere verkeersrondjes. Zoals de rotonde in de Nieuweweg, door het industrieterrein, aangekleed met houten bouwwerken van een houtbedrijf. Of de rotonde tussen Hoefsestraat en Randweg Noord: omgebouwd tot gezellig terras door een stratenmaker.

  Reclame
  Het zijn niet geheel vrijblijvende kunstwerken, zoals de Blokken van Struycken – wat men daar ook van mag vinden – aan de voet van de A326. De gesponsorde rotondes zijn simpelweg reclame-uitingen.

  Ondernemers betalen Wijchen om minimaal drie jaar hun naam te verbinden aan een rotonde. Hoe hoog dat bedrag is, hangt af van onder meer de grootte en de locatie van de rotonde.

  Te koop
  Van de zeven beschikbare rotondes liggen er twee in de Schoenaker en twee in de Graafseweg. Ook op de Drutenseweg, de Westerdreef en het Kavelpad zijn nog rotondes vrij.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties