article
1.6324451
WIJCHEN - De kermis in Wijchen duurt dit jaar geen vier maar vijf dagen. Ook is er voor het eerst een zogenoemd prikkelarm uurtje.
Wijchense kermis naar vijf dagen
WIJCHEN - De kermis in Wijchen duurt dit jaar geen vier maar vijf dagen. Ook is er voor het eerst een zogenoemd prikkelarm uurtje.
http://www.gelderlander.nl/regio/wijchen-beuningen/wijchen/wijchense-kermis-naar-vijf-dagen-1.6324451
2016-09-01T05:20:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.5257515.1442760375!image/image-5257515.JPG
Wijchen,Kermis,hermes
Wijchen
Home / Regio / Wijchen-Beuningen / Wijchen / Wijchense kermis naar vijf dagen

Wijchense kermis naar vijf dagen

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Kermis in Wijchen.
   Fotograaf
  WIJCHEN - De kermis in Wijchen duurt dit jaar geen vier maar vijf dagen. Ook is er voor het eerst een zogenoemd prikkelarm uurtje.

  Normaal gesproken gaat de kermis op zaterdag open. Zonde, dachten de kermisexploitanten, die op donderdag hun attracties opbouwen en dan een dag moeten wachten om van start te mogen.

  Extra kermisdag
  Het college van burgemeester en wethouders ging na overleg met onder meer de centrummanagement akkoord met een extra kermisdag. Het betekent dat bezoekers al vanaf vrijdagavond 16 september een ritje kunnen maken in bijvoorbeeld de draaimolen of botsauto's.

  Prikkelarm uurtje
  Voor de officiële opening om 19.00 uur is er voor het eerst een prikkelarm uurtje. Het betekent dat er zestig minuten lang geen harde muziek is, geen lichteffecten en de attracties draaien wat rustiger. Zo moet de kermis ook aantrekkelijker worden voor mensen die niet tegen teveel prikkels kunnen.

  Vuurwerkshow
  De kermis wordt evenals voorgaande jaren op dinsdagavond afgesloten met een vuurwerkshow. Zoals het er nu uitziet zal de kermis niet alleen dit jaar maar ook in de toekomst vijf dagen duren.  Overledenen in de regio

  Meer informatie overlijdensadvertenties