Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Hutaf nestelt zich aan top ranglijst

DEDEMSVAART - De tafeltennissters van Hutaf hebben zich halverwege het najaarsseizoen aan kop van de tweede divisie A genesteld.

Na de ruime zege (8-2) van zaterdag bij Dedemsvaart 2 koesteren de Huissensen een voorsprong van twee punten op achtervolger Emmen, komende zaterdag de volgende tegenstander. Hilde Vermeulen en Noor Rooding wonnen in Dedemsvaart al hun singles. Janneke Rooding, tweelingzus van Noor, won één partij en samen met Vermeulen ook het dubbelspel. Het washaar eerste succesjes van het seizoen.

  1. Verstappen geen voorstander van halo: 'Ik hou er niet van'

    Verstappen geen voorstander van halo: 'Ik hou er niet van'

    Max Verstappen is geen voorstander van de halo in de Formule 1. ,,Ik houd er niet van, maar we moeten de beslissing van de FIA respecteren", aldus Verstappen. De FIA besloot om deze volgend jaar te introduceren om zo het hoofd van de coureurs beter te beschermen tegen rondvliegende voorwerpen. ,,De risico's zijn al beperkt door de virtuele safety car. En wielen laten niet zomaar los. Als kleine onderdelen van een auto los gaan, helpt de halo niet. Dus ik zie niet in waarom we hem moeten hebben.