Volledig scherm
© ANP

Orion-vrouwen door in beker

DOETINCHEM - De volleybalsters van Orion hebben zich simpel geplaatst voor de volgende ronde in het bekertoernooi. De Doetinchemse vrouwen wonnen zaterdag in Warnsveld van zowel van Alterno 2 (25-12, 25-15, 25-16) als WSV (25-11, 25-19, 25-20) met 3-0.

Orion-trainer Eric Robbers keek vooraf vooral uit naar de wedstrijd tegen Alterno 2, de verrassende koploper in de topdivisie. De Apeldoornse ploeg had tegen Orion echter geen schijn van kans.

Orion speelt komende zondag in de topdivisie weer tegen Alterno 2. Robbers is niet bang dat zijn team na de bekerwinst die klus te licht op zal vatten.

In de derde divisie B leed Vollverijs een teleurstellende nederlaag tegen Spiker. De Terborgse volleybalsters verloren met 3-2 (25-19, 14-25, 25-23, 18-25, 15-11) van de Eerbeekse opponent.

  1. Verstappen geen voorstander van halo: 'Ik hou er niet van'

    Verstappen geen voorstander van halo: 'Ik hou er niet van'

    Max Verstappen is geen voorstander van de halo in de Formule 1. ,,Ik houd er niet van, maar we moeten de beslissing van de FIA respecteren", aldus Verstappen. De FIA besloot om deze volgend jaar te introduceren om zo het hoofd van de coureurs beter te beschermen tegen rondvliegende voorwerpen. ,,De risico's zijn al beperkt door de virtuele safety car. En wielen laten niet zomaar los. Als kleine onderdelen van een auto los gaan, helpt de halo niet. Dus ik zie niet in waarom we hem moeten hebben.