article
1.2220704
UDEN/MILSBEEK - JVC Cuijk blijft het goed doen in de voorbereiding.
JVC blijft ongeslagen, oefennederlaag SSS'18
UDEN/MILSBEEK - JVC Cuijk blijft het goed doen in de voorbereiding.
http://www.gelderlander.nl/sport/regiosport/sport-maasland/jvc-blijft-ongeslagen-oefennederlaag-sss-18-1.2220704
2011-08-13T04:37:21+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6007224.1463003351!image/image-6007224.png
Sport,Amateurvoetbal,Sport Maasland,Uden
Sport Maasland
Home / Sport / Regiosport / Sport Maasland / JVC blijft ongeslagen, oefennederlaag SSS'18

JVC blijft ongeslagen, oefennederlaag SSS'18

  UDEN/MILSBEEK - JVC Cuijk blijft het goed doen in de voorbereiding.
  De Cuijkse topklasser heeft ook de vijfde oefenwedstrijd gewonnen. Na zeges op Vianen Vooruit, Dijkse Boys, Kozakken Boys en GVVV klopte de ploeg gisteren UDI'19 uit Uden. Het elftal van trainer Jan van Deinsen was nipt te sterk voor de hoofdklasser: 2-1.

  Door afwezigheid van de verdedigers Danny van Raay en Colin van Mourik startte Rik van Griensven samen met Nick Paymans centraal in de verdediging. Vooral het gemis van de oudste van de gebroeders Van Raay brak JVC in de eerste helft op. Het spel van de Cuijkenaren oogde rommelig.

  Het was dan ook geen verrassing dat UDI'19 op voorsprong kwam, de wijze waarop was indrukwekkend. Aanvaller Michiel van Zuidam trof doel met een prachtige omhaal. JVC-routinier Ferdi Akankan tikte na een één-twee met Erwin Koen vlak voor rust simpel binnen voor de gelijkmaker: 1-1.

  Van Deinsen had in de tweede helft een grote hand in het spelbeeld. Rob Zegers, normaliter middenvelder, werd door de trainer in de verdediging geposteerd. JVC kreeg daardoor de grip op de wedstrijd. Abdes Assouiki stond nauwelijks twintig seconden in het veld toen hij van dichtbij de 2-1 kon aantekenen.

  Tweedeklasser SSS'18 verloor in Milsbeek van Beuningse Boys: 0-2. De formatie van trainer John Thijssen had in de eerste twintig minuten de overhand, maar daarna was Beuningen beter. Jongeling Thijs Mommertz opende de score. Aanvaller Glenn Muller verdubbelde in de tweede helft de score voor de Gelderse ploeg.