article
1.3533417
CULEMBORG - De hockeyers van CMHC hebben op eigen veld de topper tegen Soest verloren.
Onrustig CMHC geeft punten weg
CULEMBORG - De hockeyers van CMHC hebben op eigen veld de topper tegen Soest verloren.
http://www.gelderlander.nl/sport/regiosport/sport-rivierenland/onrustig-cmhc-geeft-punten-weg-1.3533417
2012-11-28T20:16:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.3533418.1354133898!image/image-3533418.JPG
Culemborg,Hockey,CMHC,hockey
Sport Rivierenland
Home / Sport / Regiosport / Sport Rivierenland / Onrustig CMHC geeft punten weg

Onrustig CMHC geeft punten weg

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   In de laatste wedstrijd voor de winterstop verspeelden de hockeyers van CMHC op eigen veld onnodig de punten aan concurrent Soest. foto: William Hoogteyling
  CULEMBORG - De hockeyers van CMHC hebben op eigen veld de topper tegen Soest verloren.

  De Culemborgse ploeg stond halverwege het duel nog ruim voor op de bezoekers, maar moest in de tweede helft drie treffers van Soest incasseren. De confrontatie tussen de nummers drie en vier in de derde klasse eindigde na een 4-2 voorsprong voor CMHC in 4-5.

  De Culemborgse hockeyers reten met uitstekend hockey de Soestse defensie in de beginfase driemaal uiteen en stonden na een kwartier al met 3-0 voor.

  Direct vanuit de afslag kegelde Fernoud Schoor de bal de cirkel in, waar Robbin Kaldenbach met een tip-in de score opende. In de dertiende minuut gaf Kaldenbach na een mooie Culemborgse aanval de bal aan Gilles Hofland: 2-0. Twee minuten later verdubbelde Hofland zijn totaal nadat Ryan Willemstein hem na een snelle uitbraak in stelling bracht: 3-0.

  Hierop verslapten de Culemborgers en lieten zij Soest terug in de wedstrijd komen. Een knullige fout in de Culemborgse defensie leidde de 3-1 in. Vijf minuten later was Soest weer in de race: 3-2. Op slag van rust zorgde Gilles Hofland op aangeven van Reinout Oomen voor 4-2.

  Na rust ging het pas echt mis. Soest kwam via een strafcorner op 4-3, waarna de onrust toesloeg. Het fysiek spelende Soest wist daar wel raad mee en kwam op 4-4. Vervolgens kreeg Culemborg kansen om de voorsprong terug te pakken, maar was het Soest dat 5-4 maakte.