Volledig scherm
Volleybal. Foto: ANP

Scylla wint topper in eerste divisie

MARIAPAROCHIE - Het Wageningse Scylla blijft het erg goed doen in de eerste divisie A. In Sporthal de Haambrink in Mariaparochie werd het gevecht om plaats twee, tegen Krekkers, in het voordeel van de Wageningsen beslist, 2-3.

Scylla nam een 0-2 voorsprong in sets door een hoog niveau te laten zien waarbij het serverend veel druk legde op de thuisploeg. In de derde set ging de thuisploeg va banque spelen met winst tot gevolg. In de vierde set verzuimde Scylla het matchpoint te verzilveren bij 24-25. In de vijfde set pakte het alsnog de winst. Scylla staat op de tweede plaats, twee punten achter VC Sneek 2.

Krekkers -Scylla 2-3 ( 22-25, 20-25, 25-17, 27-25, 13-15 )

  1. Verstappen geen voorstander van halo: 'Ik hou er niet van'

    Verstappen geen voorstander van halo: 'Ik hou er niet van'

    Max Verstappen is geen voorstander van de halo in de Formule 1. ,,Ik houd er niet van, maar we moeten de beslissing van de FIA respecteren", aldus Verstappen. De FIA besloot om deze volgend jaar te introduceren om zo het hoofd van de coureurs beter te beschermen tegen rondvliegende voorwerpen. ,,De risico's zijn al beperkt door de virtuele safety car. En wielen laten niet zomaar los. Als kleine onderdelen van een auto los gaan, helpt de halo niet. Dus ik zie niet in waarom we hem moeten hebben.