article
1.3596339
ORIHUELA COSTA - Vitesse is maandag neergestreken aan de Costa Blanca.
Vitesse aangekomen in Orihuela Costa
ORIHUELA COSTA - Vitesse is maandag neergestreken aan de Costa Blanca.
http://www.gelderlander.nl/sport/vitesse/vitesse-aangekomen-in-orihuela-costa-1.3596339
2013-01-07T22:35:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.3596340.1357648491!image/image-3596340.JPG
Arnhem,Vitesse,winterstop,Portugal,trainingskamp
Vitesse
Home / Sport / Vitesse / Vitesse aangekomen in Orihuela Costa

Vitesse aangekomen in Orihuela Costa

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Vitesse
   Titel
   Vitesse
   Beschrijving
   Het hotel waar Vitesse tijdens het trainingskamp in Spanje verblijft.
   Fotograaf
  ORIHUELA COSTA - Vitesse is maandag neergestreken aan de Costa Blanca.

  In de bossen van Orihuela Costa heeft de Arnhemse hoofdmacht serene rust gevonden. Vitesse is maandagavond aangekomen in Orihuela Costa. Een plaatsje dat er net zo mooi uitziet als dat het klinkt. Veel groen, veel ruimte en uiteraard kunnen de voetballers vanuit hun slaapkamerraam de zee horen golven. Het Arnhemse gezelschap in ondergebracht in het fraaie Real Club de Golf Campoamor Resort, schitterend gelegen tussen de bossen, op het terrein van de golfbaan van Campaomor. 'Een hotel, uitsluitend voor exclusieve bezoekers', luidt het credo van het resort, dat meer dan 100.000 vierkante meter aan sportfaciliteiten biedt. Zo zijn er nabij de tijdelijke thuisbasis van Vitesse twee voetbalvelden, die er zo goed verzorgd uitzien dat ze uitdagend naar de profs uit Nederland liggen te lonken.

   

  In deze serene rust zal Rutten zijn mannen prepareren op de tweede helft van het seizoen, waarin Vitesse op jacht gaat naar de bevestiging van de sensationele opmars, die pas in de laatste drie duels voor de onderbreking werd gestopt. In Orihuela Costa zal Rutten zijn ploeg fysiek en tactisch trainen, tijdens de korte aanloopfase naar de hervatting van het echte werk om de knikkers.

  Vitesse oefent dinsdag om 17.00 uur tegen Orihuela CF. Die ploeg speelt in de Segunda Division Grupo III, dat is een van de vier derde divisies van het land. In het tweede oefenduel is Mouloudia club d'Alger uit Algerije waarschijnlijk de opponent, maar dat was maandag nog niet zeker. Vitesse keert zaterdag terug naar Nederland.