article
1.6588354
VEENENDAAL - In Veenendaal heeft DOVO de competitiewedstrijd in de Hoofdklasse B tegen NSC uit Nijkerk met 2-1 gewonnen.
Thuiswinst voor DOVO
VEENENDAAL - In Veenendaal heeft DOVO de competitiewedstrijd in de Hoofdklasse B tegen NSC uit Nijkerk met 2-1 gewonnen.
http://www.gelderlander.nl/sport/voetbal/amateurvoetbal/amateurvoetbal-de-vallei/thuiswinst-voor-dovo-1.6588354
2016-10-29T15:50:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6587864.1478005202!image/image-6587864.jpg
Voetbal-amateur,DOVO,Hoofdklasse B,NSC Nijkerk
Amateurvoetbal De Vallei
Home / Sport / Voetbal / Amateurvoetbal / Amateurvoetbal De Vallei / Thuiswinst voor DOVO

Thuiswinst voor DOVO

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   DOVO - NSC voor aanvang.
   Fotograaf
  VEENENDAAL - In Veenendaal heeft DOVO de competitiewedstrijd in de Hoofdklasse B tegen NSC uit Nijkerk met 2-1 gewonnen.

  In de eerste helft werd er op sportpark Panhuis niet gescoord door beide teams. Na rust schroefde het elftal van trainer Gert Kruys het tempo meer op en de bezoekers uit Nijkerk kregen het steeds moeilijker. In de 56ste minuut was het raak. Uit een pass van Leon Toonen was Joshua Patrick zijn bewakers te snel af en passeerde de doelman van NSC over de grond (1-0). Vijf minuten later werd een treffer van Serhat Koç nog afgekeurd, maar in de 67ste minuut kopte Roy Bakkenes de 2-0 binnen. Een minuut later scoorde oud-DOVOspeler Bas Ent uit het niets de 2-1. In de nog resterende tijd kreeg DOVO verschillende mogelijkheden, maar die werden niet goed uitgespeeld. Trainer Gert Kruys: ,, De man-meer situaties werden slordig uitgespeeld, waardoor de spanning in de wedstrijd bleef.’’ DOVO staat op de tweede plaats op de ranglijst achter koploper ACV. Volgende week gaan de Veenendalers op bezoek bij SDC Putten.

  Lees het uitgebreide verslag maandag in de Vallei-editie van De Gelderlander