article
1.6669527
BOXMEER/CUIJK - Al weken voor de winterstop draait de trainerscarrousel in het regionale amateurvoetbal volop. De Gelderlander zet het nieuws over het vertrek, de contractverlenging en de komst van trainers op een rijtje. Tips? Neem dan contact op via mail of Twitter.
Trainerscarrousel amateurvoetbal Maasland
BOXMEER/CUIJK - Al weken voor de winterstop draait de trainerscarrousel in het regionale amateurvoetbal volop. De Gelderlander zet het nieuws over het vertrek, de contractverlenging en de komst van trainers op een rijtje. Tips? Neem dan contact op via mail of Twitter.
http://www.gelderlander.nl/sport/voetbal/amateurvoetbal/amateurvoetbal-maasland/trainerscarrousel-amateurvoetbal-maasland-1.6669527
2016-12-02T10:06:36+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6669596.1479830776!image/image-6669596.jpg
Boxmeer,Cuijk,Gennep,Grave,Mill en Sint Hubert,Sint Anthonis,Voetbal-amateur,trainerscarrousel
Amateurvoetbal Maasland
Home / Sport / Voetbal / Amateurvoetbal / Amateurvoetbal Maasland / Trainerscarrousel amateurvoetbal Maasland

Trainerscarrousel amateurvoetbal Maasland

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  BOXMEER/CUIJK - Al weken voor de winterstop draait de trainerscarrousel in het regionale amateurvoetbal volop. De Gelderlander zet het nieuws over het vertrek, de contractverlenging en de komst van trainers op een rijtje. Tips? Neem dan contact op via mail of Twitter.

  1 december: Vincent van Sambeek staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer. De Hapsenaar (52) is per 1 januari de baas bij Leunen. Bij die Limburgse club volgt hij Paul Cuppen (oud-coach De Zwaluw en Hapse Boys) op, die naar de KNVB vertrekt. Van Sambeek is na Michel Kuijpers (Olympia'18) en Steef Peters (DSV) de derde trainer uit Haps in de vierde F. 

  1 december De trainers Maarten Hendriks en Peter ten Haaf vertrekken aan het einde van dit seizoen bij SIOL. Het duo, bezig aan het derde seizoen, leidde de Katwijkse club van de zesde naar de vierde klasse.

  1 december: Claus Foederer heeft drie dagen voor de derby tegen zijn oude club SES zijn vertrek bij Juliana Mill aangekondigd. De coach uit Veghel (50) is bezig aan zijn tweede en dus laatste seizoen bij de Brabantse vierdeklasser.

  29 november: Aan de succesvolle periode van Michiel Jans bij Excellent komt een einde. De Schaijkenaar heeft aan het bestuur van de Oploose voetbalclub aangegeven na dit seizoen te vertrekken. Jans leidde Excellent in twee jaar van de vijfde na de derde klasse.

  27 november: Michel van de Venn is ook volgend seizoen verantwoordelijk voor de selectie van Achates. De coach uit Afferden (Limburg) gaat komende zomer zijn derde jaar in bij de Ottersumse vierdeklasser.

  26 november: Mari van de Haterd vertrekt na dit seizoen bij Milsbeek. De 57-jarige oefenmeester heeft er dan twee seizoenen opzitten bij de Noord-Limburgers.
  "Ik heb het erg naar mijn zin hier, vind Milsbeek een warme vereniging, maar na dit jaar wil ik terug naar mijn Brabant."

  25 november: SES zet zijn samenwerking met Ton Berens voort. De oud-trainer van Nulandia en Prinses Irene is bezig aan zijn eerste maanden bij de Langenboomse vierdeklasser. 

  24 november: Toxandria en Maarten van Stiphout gaat na dit seizoen uit elkaar. De oefenmeester uit Beek en Donk is bezig aan zijn derde jaar bij de Rijkevoortse club. De oud-trainer van Olympia'18 werd in mei van dit jaar kampioen met 'Tox' in de vijfde klasse G. 

  24 november: SSS'18 heeft Ruud Vermeer aangesteld als opvolger voor Ales Jurcik, die na vier seizoenen de Overloonse eersteklasser verlaat. Vermeer was vanaf de zomer van 2013 werkzaam bij Boekel Sport. De Venraynaar was eerder onder meer werkzaam bij SVOC'01, SV Oostrum en Montagnards. 

  24 november: Sambeek heeft het contract met Stef van Asten met één jaar verlengd. De trainer uit Westerbeek (29) staat voor zijn derde seizoen bij de Brabantse club. Ook assistent-trainer Harry Willems blijft op sportpark Den Urling actief.

  22 november: Jeroen Denissen keert na dit seizoen terug bij De Willy's in Wilbertoord. De 40-jarige oefenmeester neemt het stokje over van Koen van Berlicum. Denissen is nu trainer bij SCV'58 uit Velp.

  21 november: Henry van Wanrooij neemt al na twee jaar afscheid van Handel. De voormalig trainer van het Langenboomse SES werd vorig seizoen nog kampioen met de club uit de gemeente Gemert-Bakel.

  18 november: Jeroen Denissen vertrekt als trainer van SCV'58. De coach uit Meerlo heeft de vijfdeklasser uit Velp voor het vierde jaar onder handen. Denissen was eerder werkzaam bij De Willy's uit Wilbertoord en het Beugense VIOS'38.

  13 november: Lucien Roeffen gaat weg bij vierdeklasser Avesteyn. De oud-trainer van onder meer Olympia'18 en Juliana Mill heeft geen in een derde seizoen in Dinther. „Ik woon in Cuijk en ga daarom liever op zoek naar een uitdaging dichter bij huis", legt Roeffen uit aan het Brabants Dagblad.

  12 november: Koen van Berlicum is bezig aan zijn laatste maanden als trainer bij De Willy's, de club uit zijn woonplaats Wilbertoord. Aan het eind van het seizoen is hij er drie jaar werkzaam geweest. „Het gaat nog uitstekend met mij en de groep. Ik wil niet dat dat gaat wringen. De Willy's blijft namelijk mijn club", legt Van Berlicum uit.

  6 november: Olympia'18 en Michel Kuijpers gaan na dit seizoen in goed onderling overleg uit elkaar. Zowel de Boxmeerse club als de Hapse coach is op zoek naar iets nieuws. Kuijpers, die eerder al de jeugd van Olympia trainde, heeft al sinds de zomer van 2014 de touwtjes bij de vierdeklasser in handen.

  3 november: De Zwaluw heeft de verbintenis met Patrick Nabuurs voor één jaar verlengd. De Oeffeltse vijfdeklasser staat momenteel voor het tweede seizoen onder leiding van de oefenmeester uit Grave, zijn eerste klus als hoofdtrainer.

  31 oktoberAles Jurcik is volgend seizoen geen trainer meer van SSS'18. De eersteklasser uit Overloon en de Venrayse trainer vinden het na vier jaar mooi geweest. In het eerste seizoen onder leiding van de oud-profvoetballer degradeerde SSS uit de eerste klasse, een jaar later keerde de Brabantse ploeg terug op dat niveau.

  Vorige artikel: Afbeelding Leunen: Cuppen per direct weg, Van Sambeek nieuwe trainer
  Volgende artikel: Afbeelding Trainersduo Ten Haaf en Hendriks stopt bij SIOL