article
1.6592168
GROESBEEK - Rood Wit en Leones maakten er een spektakelstuk van de onderlinge ontmoeting in de tweede klasse (2-3 winst voor Leones).
Spektakelstuk tussen Rood Wit en Leones
GROESBEEK - Rood Wit en Leones maakten er een spektakelstuk van de onderlinge ontmoeting in de tweede klasse (2-3 winst voor Leones).
http://www.gelderlander.nl/sport/voetbal/amateurvoetbal/amateurvoetbal-nijmegen/spektakelstuk-tussen-rood-wit-en-leones-1.6592168
2016-10-30T21:16:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6409870.1476998562!image/image-6409870.JPG
Voetbal-amateur,Rood Wit,Leones,Zondag 2I oost
Amateurvoetbal Nijmegen
Home / Sport / Voetbal / Amateurvoetbal / Amateurvoetbal Nijmegen / Spektakelstuk tussen Rood Wit en Leones

Spektakelstuk tussen Rood Wit en Leones

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Max Scholten van Rood Wit eerder dit seizoen in actie tegen FC Winterswijk.
   Fotograaf
  GROESBEEK - Rood Wit en Leones maakten er een spektakelstuk van de onderlinge ontmoeting in de tweede klasse (2-3 winst voor Leones). 

  In Groesbeek was Joshua Lopez Cuijten uiteindelijk de gevierde man. Hij maakte twee doelpunten, waaronder de winnende. Het liep op een haar na de eerste periodetitel mis, omdat Concordia Wehl in met 2-3 won bij WAVV Wageningen.

  Lang zag het er niet naar uit dat Leones ging winnen. De eerste helft was volledig voor de Groesbekers. Soufiane Dadda bekroonde dat door de 1-0 te maken. Na rust was het eerst Roel Beumer die doel trof (1-1). Vier minuten voor tijd maakte Jordy Wijnhoven (Rood Wit gelijk), waarna Lopez Cuijten dus de winnende maakte.

  Trainer Wil Beijer zag dat zijn ploeg voor de zesde keer op rij won. „Toch is het jammer dat we de periodetitel net niet pakten, al hebben we daar nooit rekening mee gehouden. We doen het beter dan iedereen verwacht had.”