article
1.6685376
BUREN - Door zelf te winnen van en bij Hedel (1-3) en de thuisnederlaag van koploper RKKSV van OSC (1-2) is nummer twee van de vijfde klasse D (Zuid 1) , Buren, de koploper uit Rosmalen tot op drie punten genaderd.
Buren vindt aansluiting met koploper
BUREN - Door zelf te winnen van en bij Hedel (1-3) en de thuisnederlaag van koploper RKKSV van OSC (1-2) is nummer twee van de vijfde klasse D (Zuid 1) , Buren, de koploper uit Rosmalen tot op drie punten genaderd.
http://www.gelderlander.nl/sport/voetbal/amateurvoetbal/amateurvoetbal-rivierenland/buren-vindt-aansluiting-met-koploper-1.6685376
2016-11-27T18:23:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.5176570.1477862813!image/image-5176570.jpg
Voetbal-amateur,OSC,Buren,Ophemert,SCZ,Wadenoijen,Zondag 5D Zuid 1
Amateurvoetbal Rivierenland
Home / Sport / Voetbal / Amateurvoetbal / Amateurvoetbal Rivierenland / Buren vindt aansluiting met koploper

Buren vindt aansluiting met koploper

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Archieffoto
  BUREN - Door zelf te winnen van en bij Hedel (1-3) en de thuisnederlaag van koploper RKKSV van OSC (1-2) is nummer twee van de vijfde klasse D (Zuid 1) , Buren, de koploper uit Rosmalen tot op drie punten genaderd.

  Buren startte slecht op bezoek bij Hedel en hikte na 10 minuten al tegen een 1-0 achterstand aan. De ploeg herpakte zich echter prima en won door doelpunten van Maik Kieft, Kevin Vogelenzang en Patrick van Arkel.

  DSS ’14 leverde een wanprestatie bij Heerwaarden, dat zich nauwelijks in hoefde te spannen: 3-1. Het doelpunt van DSS werd gescoord door Delano Makatanis uit een penalty. Na de 2-1 probeerde DSS ’14 met een alles of niets offensief de gelijkmaker te forceren. Maar het werd niets. “Het was niet om aan te zien”, meende trainer Piet van Lent.

  Middenmoter Ophemert liet zich van zijn slechtste kant zien en verloor volstrekt kansloos van en bij Maaskantse Boys (5-0). “Het ontbrak bij ons aan de juiste instelling”, vond trainer Addie Kusters.

  SCZ had aan een kwartiertje voldoende om middenmoter RKVSC met een 3-0 nederlaag naar huis te sturen. Visar Beqiraj (twee maal) en Joey Bodenstaff waren trefzeker namens De Zoelenaren. “Na dat kwartier gebeurde er niets meer. We hadden ook met zijn allen de kantine in kunnen gaan”, merkte trainer Martin Meurs op.

  Hekkensluiter Wadenoijen tekende de eerste zege aan van dit seizoen. Op bezoek bij Jan van Arckel werd het 1-2. "We lieten echter kans op kans liggen, maar toch zijn we blij met deze zege", aldus trainer Marcel Helderton. De doelpunten kwamen op naam van Berto Boudewijn (0-1) en Jordy van Ingen (1-2).