article
1.6509408
Silvolde heeft ook zijn vierde thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. De hoofdklasser was zondag met 3-2 te sterk voor koploper JOS/Watergraafsmeer.
Silvolde klopt thuis ook koploper JOS
Silvolde heeft ook zijn vierde thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. De hoofdklasser was zondag met 3-2 te sterk voor koploper JOS/Watergraafsmeer.
http://www.gelderlander.nl/sport/voetbal/amateurvoetbal/silvolde-klopt-thuis-ook-koploper-jos-1.6509408
2016-10-09T14:49:52+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6375410.1473603518!image/image-6375410.JPG
Silvolde,Sc Silvolde,JOS/Watergraafsmeer,hoofdklasse B,hermes
Amateurvoetbal
Home / Sport / Voetbal / Amateurvoetbal / Silvolde klopt thuis ook koploper JOS

Silvolde klopt thuis ook koploper JOS

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Silvolde won thuis met 2-0 van SDO uit B ussum. Foto: Jan van den Brink
  Silvolde heeft ook zijn vierde thuiswedstrijd van het seizoen gewonnen. De hoofdklasser was zondag met 3-2 te sterk voor koploper JOS/Watergraafsmeer.

  De ploeg van Dennis van Beukering begon fris en fruitig en speelde een sterke eerste helft. De eerste kans was nog voor de bezoekers uit Amsterdam, maar de kopbal van Patrick Lokken was een prooi voor doelman Marco Olthuis. Daarna nam de thuisploeg het heft in handen.

  Na waarschuwingsschoten van Roy Bouwman, Bram van Dooren en Wouter Ebbers werd het na 24 minuten 1-0. Jael Krosse kopte na een voorzet van Van Dooren op de lat, maar zijn tweelingbroer Ischa stond op de goede plek om de rebound binnen te schieten. Drie minuten later viel de 2-0. Een corner van Mike van Aken werd door Alex de Bruijne in eigen doel gekopt.

  Nadat een kopbal van Ebbers ternauwernood werd gepareerd, maakte JOS de aansluitingstreffer. Omar Limon schoot van dichtbij raak: 2-1. Op slag van rust kwam Silvolde op 3-1. Na opnieuw een hoekschop van Van Aken gaf Alexander Tempels het laatste zetje.

  Na de pauze was het spel van Silvolde beduidend minder. De thuisploeg kreeg nog wel kansen om de score uit te breiden, maar Bouwman en Jael Krosse hadden pech in de afronding. JOS bracht de spanning na 56 minuten weer terug vanaf de stip. Van Aken gaf Lokken een duwtje in de zestien, Maurice Renger benutte de toegekende strafschop: 3-2.

  Silvolde kreeg daarna kansen op de 4-2 via invallers Wout Blasman en Giel Driever. Met name Dion Teloh liet na om de wedstrijd in de slotfase op slot te gooien, maar de thuisploeg trok de vierde thuiszege van het seizoen ondanks enkele hachelijke situaties over de streep.