article
1.6174460
LATHUM - Van lokaal, kleinschalig festival is Dreamfields uitgegroeid tot één van de grootste dancefestivals in de regio. Liefst 25.000 dance-liefhebbers melden zich zaterdag op Rhederlaag in Lathum om helemaal los te gaan in één van de vijf area's. Welke dj's moet je zeker horen? Wij geven per stage één tip die je zéker niet mag missen!
Keihard knallen op Dreamfields: deze dj's mag je echt niet missen!
LATHUM - Van lokaal, kleinschalig festival is Dreamfields uitgegroeid tot één van de grootste dancefestivals in de regio. Liefst 25.000 dance-liefhebbers melden zich zaterdag op Rhederlaag in Lathum om helemaal los te gaan in één van de vijf area's. Welke dj's moet je zeker horen? Wij geven per stage één tip die je zéker niet mag missen!
http://www.gelderlander.nl/uit-thuis/eropuit/keihard-knallen-op-dreamfields-deze-dj-s-mag-je-echt-niet-missen-1.6174460
2016-07-08T07:57:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6177755.1467979251!image/image-6177755.jpg
Lathum,Festival,Dreamfields
Eropuit
Home / Uit & Thuis / Eropuit / Keihard knallen op Dreamfields: deze dj's mag je echt niet missen!

Keihard knallen op Dreamfields: deze dj's mag je echt niet missen!

Foto's
2
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Dreamfields 2015.
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Dreamfields in 2015.
   Fotograaf
  LATHUM - Van lokaal, kleinschalig festival is Dreamfields uitgegroeid tot één van de grootste dancefestivals in de regio. Liefst 25.000 dance-liefhebbers melden zich zaterdag op Rhederlaag in Lathum om helemaal los te gaan in één van de vijf area's. Welke dj's moet je zeker horen? Wij geven per stage één tip die je zéker niet mag missen!

  1. Mainstage: House/EDM

  Mesto

  Melle Stomp, artiestennaam Mesto, is een dj die hard aan de weg timmert sinds Martin Garrix hun gezamenlijke track Bouncybob draaide op Ultra in 2015. De piepjonge dj (hij moet nog 17 jaar worden) is nu al doorgedrongen tot de top 60 in de DJ Ranking van de toonaangevende muziekwebsite djguide.nl. Daar staat Mesto op plek 57, boven artiesten als Shermanology en Wildstylez en zit hij op de hielen van bijvoorbeeld oudgediende Michel de Hey, die slechts twee plekken boven hem staat. Gaat dat horen!
  Mesto, mainstage House/EDM, 13.00 - 14.30 uur.

  Beluister de track Bouncybob van Martin Garrix met Justin Mylo & Mesto

  2. Mainstage: Hardstyle

  Devin Wild

  Dion Mons, ook al zo'n jong gassie die de Dreamfields-bezoekers in extase gaat brengen. Pas 17 jaar oud maar de Arnhemmer, beter bekend onder zijn dj-naam Devin Wild, heeft nu al optredens geboekt staan voor bijvoorbeeld Dance Valley, op 13 augustus in Spaarnwoude. Maar eerst komende zaterdag dus op Dreamfields, waarvoor hij zelfs het anthem mocht maken. En we moeten eerlijk zeggen: die knalt lekker!
  Devin Wild, mainstage Hardstyle, 17.00 - 18.00 uur

  Beluister hier het anthem van Devin Wild voor Dreamfields 2016

  3. Tent: Crossover

  Clay the Gray

  Clay the Gray (echte naam Clay Krebbers) opent Dreamfields met een show in de Crossover-tent. De in Nijmegen geboren Arnhemmer leerde het vak op de draaitafels van zijn vader en studeert aan de Herman Brood Academie. Treedt weinig op én releaset zeer weinig; zijn laatste track dateert alweer van een jaar terug. Dus pak die kans en ga die aparte beats beluisteren.
  Clay the Gray, tent Crossover, 12.00 - 13.00 uur

  Het nummer Dubai van Clay the Gray & Wantima

  4. Beach: Future & Deephouse

  La Fuente

  Om La Fuente kunnen we niet heen. De dj omschrijft zichzelf als iemand bij wie de 'feel good factor' op zijn lijf geschreven staat. De inwoner van Eindhoven is een opvallende verschijning met zijn knotje en hipsterbaard, zijn muzikale kwaliteiten vallen nog meer op. De dj is al vijftien jaar lang een graag geziene gast op festivals over de hele wereld. Gaf in 2015 liefst 350 shows op en maakt – gelukkig maar – zaterdag een 'tussenstop' op Dreamfields. Bereid je voor op een energieke set waarbij niemand stil kan staan.
  La Fuente, beach Future & Deephouse, 21.15 - 22.30 uur.

  Beluister de laatste editie van La Fuente's eigen radioshow Full Colour

  5. Tent: Raw Hardstyle

  The Machine (live)

  Wie zin heeft om écht hard te knallen moet 's middags op tijd in de Raw Hardstyle-tent staan. Daar draait dj The Machine een liveset van een uur. De stijl van de roodharige dj uit Litouwen die al eerder op Dreamfields stond, wordt omschreven als hard en donker. Wie zijn tracks beluistert kan dat alleen maar beamen. De 27-jarige artiest die in het dagelijks leven luistert naar de naam Ramunas Vabolis, draait een zogeheten classics set, dus pure knallers uit de beginperiode. Hard en rauw, stampen maar!
  The Machine, tent Raw Hardstyle, 13.30 - 14.30 uur.

  Bereid je alvast voor op The Machine met deze keiharde track


  Wat wil je doen?

  Meld een evenement aan
  Voor online en krant