article
1.6548786
VELP - Voor babi pangang of tjap tjoy moet je niet bij Si-Chuan zijn. Wel voor oesters, parelhoen en eend in rijstwijn. Ellen Willems at deze week voor Over de Tong bij de Chinees in Velp.
Geen babi pangang bij Chinees Si-chuan in Velp
VELP - Voor babi pangang of tjap tjoy moet je niet bij Si-Chuan zijn. Wel voor oesters, parelhoen en eend in rijstwijn. Ellen Willems at deze week voor Over de Tong bij de Chinees in Velp.
http://www.gelderlander.nl/uit-thuis/over-de-tong/geen-babi-pangang-bij-chinees-si-chuan-in-velp-1.6548786
2016-10-20T07:53:00+0000
http://www.gelderlander.nl/polopoly_fs/1.6571403.1477392721!image/image-6571403.JPG
Velp,Voeding,Over de Tong,hermes,Veldhunten,Verwolde,Veldwijk,Velswijk
Over de tong
Home / Uit & Thuis / Over de tong / Geen babi pangang bij Chinees Si-chuan in Velp

Geen babi pangang bij Chinees Si-chuan in Velp

Foto's
2
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      De website van Si-chuang.
      Fotograaf
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Ellen Willems at deze week voor Over de Tong bij de Chinees in Velp.
      Fotograaf
    VELP - Voor babi pangang of tjap tjoy moet je niet bij Si-Chuan zijn. Wel voor oesters, parelhoen en eend in rijstwijn. Ellen Willems at deze week voor Over de Tong bij de Chinees in Velp.

    De soep is pittig, waarschuwt de gastvrouw mij. Ik heb een krachtige gebonden soep met zeevruchten en groenten besteld, en dat is het ook. De kom is gevuld met een dikke soep met een smakelijke coquille, een overvloed aan cantharellen en stevige gamba's met gember.

    Flauw
    De kippensoep aan de andere kant van de tafel is daarentegen nogal flauw. De soep smaakt heel waterig en de kip is er alleen maar door gefladderd. Wel afgemaakt met een verse bosui en gojibes, maar dat kan de smaak niet opbeuren.

    Redelijk
    De saté, gegeten als voorgerecht, is gemaakt 'zoals ze die langs de weg in China bereiden' en van rosé gegrild lamsvlees in een dunne pindasaus. Het begin is redelijk, maar de hoofdgerechten, binnen gereden op een karretje, maken het ruimschoots goed.

    Lees de hele recensie van Ellen Willems in de krant van 20 oktober. Ook digitaal te lezen via dg.nl/krant.

     

    Si-Chuan


    Wat wil je doen?

    Meld een evenement aan
    Voor online en krant