Job Brandts wordt behandeld aan een blessure
Volledig scherm
Job Brandts wordt behandeld aan een blessure © Dave Aalbers

Blunderende keeper Angeren helpt OSC aan eerste zege

ANGEREN – OSC heeft op bezoek bij Angeren zijn eerste overwinning in de vierde klasse F geboekt: 1-2. Mede dankzij twee cadeautjes van doelman Rik Hoedemaker kon de formatie uit Oosterhout eindelijk eens juichen.

De kansen waren in de eerste helft voor Angeren. Schoten van Joep Pruijn en Tom Queens werden van de lijn gehaald en een doelpunt van Tim Brandts werd afgekeurd wegens buitenspel. Het was lang waarschijnlijk dat de thuisploeg op voorsprong zou komen, tot doelman Hoedemaker treuzelde met de bal aan zijn voet. Een alerte Twan van de Laak ontfutselde de bal van de keeper en kon gemakkelijk binnenschieten: 0-1.

Rik Bevaart was de grote man aan de kant van OSC. De doelman pakte een aantal goede ballen en was de rustige factor bij de Oosterhouters. Dat kon niet worden gezegd van de keeper van Angeren. Na een uur spelen maakte hij een zelfde soort fout als in de eerste helft. Opnieuw profiteerde Van de Laak. Vlak voor tijd scoorde Brandts de 1-2 uit de corner, maar deze treffer kwam te laat.

Angeren heeft nog altijd slechts drie punten uit vijf wedstrijden. OSC gaat door deze overwinning over de ploeg van Michiel Huberts heen. Angeren heeft nog wel twee wedstrijden te goed, maar er mag gerust worden gesproken over een moeizame start.

  1. RKHVV nog altijd niet vrij van degradatiezorgen

    RKHVV nog altijd niet vrij van de­gra­da­tie­zor­gen

    HUISSEN - De wedstrijd tegen de Amsterdamse club ging niet soepel van start voor de Huissenaren. Nadat RKHVV een kwartier goed speelde tegen JOS, namen de zenuwen het over. In de 23e minuut had JOS de kans om een doelpunt te maken, maar liet dit helaas aan zich voorbij gaan. In de 26e minuut hield keeper Jop de bal van de tegenstander tegen, maar een paar minuten later komt JOS toch op 0-1 door een fraai schot van Omar Limon. De eerste helft wordt daarbij slecht afgesloten voor RKHVV. 

Amateurvoetbal