vv Dodewaard logo
Volledig scherm
vv Dodewaard logo

Eerste driepunter Dodewaard

NIJMEGEN – Dodewaard won verdiend met 2-3 bij SCH in Nijmegen en pakte de eerste driepunter in de vierde klasse A Oost zaterdag. Een handsbal van Hein Gerritsen leverde SCH een strafschop op: 1-0. Thomas Lempicki deed voor het eerste dit seizoen mee en hij boog de achterstand om in een voorsprong: 1-2. Net voor rust werd het uit een vrije trap 2-2.

Dodewaard kreeg de beste kansen en een daarvan benutte Gertjan Tijssen een kwartier na de thee. Na een hoekschop van Wiljan Pater schoot Tijssen de bal stijf in de kruising: 2-3.

  1. RKHVV nog altijd niet vrij van degradatiezorgen

    RKHVV nog altijd niet vrij van de­gra­da­tie­zor­gen

    HUISSEN - De wedstrijd tegen de Amsterdamse club ging niet soepel van start voor de Huissenaren. Nadat RKHVV een kwartier goed speelde tegen JOS, namen de zenuwen het over. In de 23e minuut had JOS de kans om een doelpunt te maken, maar liet dit helaas aan zich voorbij gaan. In de 26e minuut hield keeper Jop de bal van de tegenstander tegen, maar een paar minuten later komt JOS toch op 0-1 door een fraai schot van Omar Limon. De eerste helft wordt daarbij slecht afgesloten voor RKHVV. 

Amateurvoetbal