Volledig scherm
© Pro Shots

Live: Trainerscarrousel amateurvoetbal regio Nijmegen

NIJMEGEN – De trainerscarrousel draait alweer volop in het regionale amateurvoetbal volop. Ruim voor de winterstop hebben de eerste clubs de aanstaande trainerswissel bekend gemaakt. De Gelderlander zet het nieuws over vertrek, contractverlenging en de komst van trainers op een rijtje. Tips? Neem dan contact op via mail of Twitter.

2 december 2016: Kasper Vullings (30) keert terug bij Union. De derdeklasser heeft daarmee snel een vervanger gevonden voor Martijn Bartels.

30 november 2016: Jeroen van Kampen stopt na drie seizoenen bij Victoria'25. Hij leidde de club naar de vierde klasse, waarin de Afferdense formatie dit seizoen bovenin meedraait.

27 november 2016: Bert Willemsen kondigt zijn afscheid aan bij OSC. De Elstenaar verrast daarmee zijn selectie. Willemsen zoekt een nieuwe uitdaging en ziet te weinig groeimogelijkheden in Oosterhout.

27 november 2016: Mari van de Haterd vertrekt na dit seizoen bij Milsbeek. De 57-jarige oefenmeester heeft er dan twee seizoenen opzitten bij de Noord-Limburgers.

25 november 2016: Ron IJsbrandij heeft het uitstekend naar zijn zin bij SCP, maar vindt dat de ploeg niet genoeg progressie boekt. Hij stopt daarom na dit seizoen, zijn tweede jaargang bij de vierdeklasser.

24 november 2016: Ton Kosterman is de eerste trainer in de regio die bijtekent. De succescoach blijft Woezik trouw. De 48-jarige Wijchenaar begint na de zomer aan zijn zesde jaar bij de hoofdklasser.

24 november 2016: Aquila moet na dit seizoen op zoek naar een andere trainer. Gerard van Zwam (58) vertrekt na twee jaar bij de Dreumelse voetbalclub, titelkandidaat in de vijfde klasse E.

22 november 2016: Wil Beijer twijfelt over een langer verblijf bij Leones. De 55-jarige Arnhemmer, die dit seizoen verrast met de tweedeklasser, besluit na drie jaar te vertrekken uit Beneden-Leeuwen.

22 november 2016: Succescoach Martijn Bartels vertrekt na zes jaar bij Union. De 31-jarige coach uit Nijmegen begon er bij de jeugd en is bezig aan zijn derde jaar als hoofdtrainer. Daarin maakte hij van Union een topploeg in de derde klasse.

21 november 2016: Serge Heuveling en DVOL gaan na dit seizoen uit elkaar. De 42-jarige trainer uit Beuningen heeft er dan drie jaar op zitten in Lent.