Volledig scherm
Een fietser raakte gewond bij een aanrijding met een auto in Wijchen. © Luuk Merkus / Persbureau Heitink

Fietsster gewond bij aanrijding in Wijchen

WIJCHEN - Een fietsster is maandagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de kruising van de Kraanvogelstraat met de Hoefsestraat in Wijchen. Het slachtoffer is met onder meer een hoofdwond overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De vrouw wilde de Hoefsestraat vanuit de Kraanvogelstraat oversteken, op dat moment sloeg een automobilist vanaf de Hoefsestraat linksaf de Kraanvogelstraat in. De automobilist kon een aanrijding met de fietsster niet meer voorkomen.

  1. Wie weet nog van de Wijchense fabriek?

    Wie weet nog van de Wijchense fabriek?

    WIJCHEN - 'Wijchen werkte een eeuw' is een project van de Werkgroep Industrieel Erfgoed Wijchen. Ze zoekt ex-werknemers van de Wijchense industrie om hun herinneringen te delen.  Dat gebeurt bij het bedrijf EromesMarko  aan de Nieuweweg 240 in Wijchen op woensdag 28 juni 2017 om 19.00 uur. Wijchen kende in het verleden onder meer  fabrieken van Wytric, Lakatex, Martens Carosseriefabriek, Eltink en  Daalderop. Ook werknemers van nog bestaande bedrijven zijn welkom. Aanmelden bij: bertbloo@stieneo.nl of  nic_bakker@kpnmail.nl

Maas en Waal