Een 55-jarige Tielenaar dreigde dinsdag op Schiphol Plaza dat hij gevaarlijke stoffen bij zich had. Specialisten van Defensie en het RIVM deden onderzoek. Daaruit bleek dat er van gevaarlijke stoffen geen sprake was.
Volledig scherm
PREMIUM
Een 55-jarige Tielenaar dreigde dinsdag op Schiphol Plaza dat hij gevaarlijke stoffen bij zich had. Specialisten van Defensie en het RIVM deden onderzoek. Daaruit bleek dat er van gevaarlijke stoffen geen sprake was. © Michel van Bergen

Tielenaar die voor dreiging op Schiphol zorgde, dreigde al eerder met gevaarlijke stoffen

De Tielenaar die dinsdag op Schiphol werd aangehouden nadat hij zei gevaarlijke stoffen bij zich te hebben, dreigde al eerder dat hij jerrycans vol ‘radioactief jodium’ in bezit zou hebben. Het zou gaan om een verwarde man.

0 reacties

  1. Nijmegen gaat knallend 2023 in, ondanks vuurwerkverbod • Grimmige sfeer in Culemborg: ME opgetrommeld
    Teruglezen | Met video

    Nijmegen gaat knallend 2023 in, ondanks vuurwerk­ver­bod • Grimmige sfeer in Culemborg: ME opgetrom­meld

    Het waaide op oudejaarsdag, en dat zorgde voor grote spanning bij vuurwerkliefhebbers. Geplande vuurwerkshows werden afgelast zoals het Nationaal Vuurwerk in Rotterdam. Of consumenten boodschap hadden aan de weersomstandigheden was de vraag: na twee jaar mocht op veel plekken weer vuurwerk worden afgestoken. Elders ook niet, zoals in Nijmegen. Toch ging ook daar vuurwerk de lucht in. Lees hier wat er allemaal gebeurde in onze regio.