De vestiging van Bakkerij van den Dobbelsteen in Aalten.
Volledig scherm
PREMIUM
De vestiging van Bakkerij van den Dobbelsteen in Aalten. © PR

137 jaar oude bakkerij Van den Dobbelsteen in Aalten failliet door torenhoge energieprijzen

AALTEN - Bakkerij Van den Dobbelsteen met vestigingen in Aalten en Dinxperlo is woensdag failliet verklaard. De directe oorzaak van het bankroet van de 137 jaar oude bakker is een torenhoge energierekening.

13 reacties

 • Frans Martens

  2 maanden geleden
  @ Gijs Eeps.....137jaar en nog geen vlees op de botten....... ja en dan gaan de deuren dicht helaas. Ik mag aannemen dat de huidige baas van de bakkerij daar geen 137jaar de "baas" is geweest. Ik vindt je opmerking(Gijs) ongepast en wens de fam.van den Dobbelsteen heel veel sterkte!
 • Dirk de Vries

  3 maanden geleden
  Ik wil er echt niet aan, maar als je je eens verdiept in wat het WEF allemaal roept over de toekomst dat komt dit soort faillissementen verdomd goed uit. Maar goed, allemaal complot en wappie enzo maar feit is weer een MKB-ondernemer exit.
 • Guus Smolders

  3 maanden geleden
  Ik zie Russisch-Chinese maatregelen hier onder. Laat alle middenstand failliet gaan en de rest van het land aan de Dwangarbeid. Nou lekker hoor. In China zouden ze er trots op zijn. Stem vooral D66 en misschien gaan we die kant op, de boeren zijn al weg, op naar de volgende stap.
 • Jan van der Heijden

  3 maanden geleden
  @Peter Driessen Ik geloof werkelijk niet wat ik lees
 • Anneke De Boer

  3 maanden geleden
  Kijk Peter Driessen legt het, sarcastisch, exact uit. Dat is precies wat ik ook zie gebeuren