Iemand die gevaccineerd wil worden komt langs bij de tijdelijke prikunit in Aalten.
Volledig scherm
PREMIUM
Iemand die gevaccineerd wil worden komt langs bij de tijdelijke prikunit in Aalten. © Jan Ruland van den Brink

Bennie (75) had corona, maar haalt alsnog tweede prik: ‘Mijn broer is aan de ziekte overleden’

AALTEN - Bennie Vaanholt is 75 jaar en woont in het buitengebied van Aalten. In maart werd hij getroffen door het coronavirus. ,,Ik ben een week lang behoorlijk ziek geweest.”

7 reacties

 • Marco Wegma

  3 maanden geleden
  Mattie: ik blijf uit je buurt om jouw niet banger te maken dan dat je al bent. Je gezonde verstand laat je in de steek en die wil ik niet nog verder in de war brengen. Of denk je nog steeds dat gevaccineerde het virus niet kunnen over brengen ?
 • Marco Wegma

  3 maanden geleden
  Els en Mattie: fijn dat jullie alles weten alleen niet snappen dat een gevaccineerde ook besmettingen kan overdragen. Aangezien dat jullie in een door angst gecreëerde wereld leven is het lastig om normaal het er te over hebben zonder het wijzende vingertje. Jullie vertrouwen in jullie eigen lichaam en de opbouw van het immuunsysteem is zo aangetast dat jullie je gewoon moeten vaccineren en vooral blijven luisteren wat je voor gedragen wordt.
 • Dirk de Vries

  3 maanden geleden
  Vaccineren van risico-groepen. Logisch. Zelf ook gevaccineerd. Wat ik wel mis in deze krant is waarom we toch de jongeren een vaccinatie willen opdringen. Ze leggen geen beslag op de zorg en inmiddels is e.e.a ook duidelijk over besmettingen al dan niet gevaccineerd. En vwb jongeren. Wanneer duiken de journalisten eens in de klachten gemeld door jonge mannen die in een IVF traject zitten? Of is het wappie nieuws omdat het niet in de krant staat ;-)
 • Lisa visser

  3 maanden geleden
  Het lijkt wel of de media wordt betaald om vaccineren te promoten! Erg overdreven en niet meer geloofwaardig..
 • Mattie Veld

  3 maanden geleden
  Inderdaad Marco je moet het helemaal zelf weten, als je maar bij mij uit de buurt blijft.

Achterhoek