Sommige chalets op camping Karpermeer worden nog permanent bewoond. De gemeente Aalten werkt aan een passende oplossing. Archieffoto Theo Kock
Volledig scherm
PREMIUM
Sommige chalets op camping Karpermeer worden nog permanent bewoond. De gemeente Aalten werkt aan een passende oplossing. Archieffoto Theo Kock © theo kock persfotografie

Bewoners camping Karpermeer krijgen tijd voor zoektocht naar woning: ‘Niet de bedoeling ze op straat te zetten’

AALTEN - Bewoners van camping Karpermeer in Aalten krijgen van de gemeente meer tijd om te zoeken naar een passende woning. Op dit moment worden nog negen chalets op de camping illegaal bewoond, waarvan er zeven meer tijd krijgen. 

3 reacties

 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  Een zoektocht in een overspannen markt nou veel succes ermee. hebben die lieden daar in dat gemeentehuis soms blinden voor hun ogen? Hoe kun je dit bedenken.
 • P Rutjes

  2 maanden geleden
  Weten ze daar in het gemeentehuis wel dat er een gruwelijk tekort is aan woningen, en dan ook betaalbaar! Coa zoekt nog 130.000 slaapplekken misschien kunnen deze mensen de lege vakantiehuisjes weer vullen. #de wereld op zijn kop en rutte4 komt er aan met zijn vriendelijke belastingdienst.
 • Beau ter Vloot

  2 maanden geleden
  Heel vervelend als je ineens van je favoriete plek moet vertrekken, zeker als je er heel lang woont. De gemeente gaat nu eindelijk pas handhaven en als ze dat meteen had gedaan, was er een hoop ellende voorkomen.

Achterhoek