Volledig scherm
Maarten Idink (Kanjers voor Kanjers), Jan-Willem Boezel (Van Raam), John Theissen (Kanjers voor Kanjers) en Ronald Ruesink (Van Braam) met de cheque. © Kanjers voor Kanjers

Bijna 12 mille voor Kanjers voor Kanjers: grootste donatie ooit

AALTEN/VARSSEVELD - Fietsfabrikant Van Raam opende recent een nieuw onderkomen in Varsseveld en vroeg tijdens de opening de gasten om geld. Niet voor zichzelf maar voor Kanjers voor Kanjers. De opbrengst: bijna 12 mille.

De cheque van bijna 12.000 euro van fietsfabrikant Van Raam uit Varsseveld is voor Kanjers voor Kanjers uit Aalten de grootste donatie ooit.  De stichting is in 2009 opgericht en organiseert sportieve evenementen en uitjes voor kinderen uit de Achterhoek voor wie sport en spel niet vanzelfsprekend is. Met ruim 50 vrijwilligers zet de Aaltense stichting zich elke dag in voor kinderen die bijvoorbeeld langdurig ziek zijn of een beperking hebben. Voor de inkomsten is de stichting volledig afhankelijk van bijdragen van particulieren en bedrijven. 

Van Raam maakt aangepaste fietsen en heeft recent een nieuwe fabriek  met kantoren en showroom laten bouwen in Varsseveld. In oktober is het nieuwe Van Raam-pand officieel geopend. Bij een opening en een feest hoort natuurlijk een cadeau, maar in plaats van een cadeau voor zichzelf heeft de directie van Van Raam aan alle genodigden, klanten, leveranciers en medewerkers als cadeautip een gift voor de stichting Kanjers voor Kanjers gevraagd. Daar is massaal gehoor aan gegeven. ,,Ongekend, dit hadden we nooit verwacht”, aldus John Theissen van Kanjers voor Kanjers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Achterhoek