'Super witte kristallen' 3-MMC worden legaal via internetwinkels en smartshops verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
'Super witte kristallen' 3-MMC worden legaal via internetwinkels en smartshops verkocht. © Tom Kiel

Blijdschap om verbod op 3-MMC: ‘Mooie eerste stap, nu een verbod op alle synthetische drugs’

AALTEN/BERKELLAND - Het landelijke verbod op de onder jongeren populaire drug 3-MMC leidt tot blijdschap bij de Achterhoekse politie en burgemeesters. ,,Heel goed nieuws, dit is een mooie eerste stap”, zegt de Aaltense jeugdagent Maikel Boomkamp. ,,Nu nog een totaalverbod op alle synthetische drugs.”

6 reacties

 • Ben Heuvel

  2 jaar geleden
  Verbod lost het niet op, helaas is dit onder jongeren een populaire drug. Die het willen,zullen het blijven gebruiken.
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Mooi leuk en nu denken jullie nu dat het gebruik hier door minder word coke mag ook niet drugs maken mag ook niet invoeren mag ook niet alleen is Nederland de grootste doorvoer haven. Conclusie je hebt er geen ene moer aan dat verbod het word gewoon gebruikt en gemaakt verspilde moeite als je dit probleem wil oplossen moet je ze flink straffen en dat betekent geen taakstraffen maar echt jaren en jaren opbergen
 • Jan Bergmans

  2 jaar geleden
  Een totaalverbod op menselijk leven is misschien ook een optie voor je Claude? De mens is tenslotte de rotzooi van de aarde in veler ogen.
 • Claude Sac

  2 jaar geleden
  Beste is een totaalverbod op alle drugs. Synthetische drugs, hard drugs, soft drugs, alles! Het is allemaal rotzooi, zeer ongezond, verslavend en zelfs destructief bij langdurig gebruik.
 • Mattie Veld

  2 jaar geleden
  Wat een gezeur weer Jan, het artikel gaat hier helemaal niet over, maar ja sommigen leven helaas in een eigen wereld. Lekker daar blijven!