Khalid el Bazi uit Bocholt was vorig jaar een van de dagelijks reizigers op de buslijn C11 tussen Aalten en Bocholt.
Volledig scherm
Khalid el Bazi uit Bocholt was vorig jaar een van de dagelijks reizigers op de buslijn C11 tussen Aalten en Bocholt. © Theo Kock

Bus Aalten-Bocholt gaat weer rijden

AALTEN - De bus tussen Aalten en de Duitse plaats Bocholt gaat weer rijden. Aan het eind van het jaar moet deze lijn C11 weer dagelijks gaan rijden.

8 reacties

 • Twan

  3 jaar geleden
  Yesss!!
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Die subsidie zal toch ook wel een keer eindig zijn? Buslijn 55 van de NIAG (en onderaannemer Willi Look) reed ook enkele jaren van Kranenburg door tot Groesbeek (en ik meen zelfs even Mook). Daar zat voorbij Kranenburg haast nooit iemand in en er werd ook vrijwel geen reclame voor gemaakt. Punt was gewoon doordat er EU subsidie werd ontvangen kon de NIAG zonder risico buslijn 55 exploiteren en meer bussen op buslijn SB58 laten rijden. Hetzelfde idee kan ook gelden voor het Duitse deel van deze buslijn?
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Abellio is (een dochter van) NS en heeft in Duitsland te maken met de GDL en Verdi, vergelijkbaar met de FNV in Nederland.
 • SlimmeSjakie

  3 jaar geleden
  Die verstikkende regeltjes noemde men vroeger arbeidszekerheid. En ja, het leidt tot kosten voor de gebruiker. Maar ook tot tevreden werknemers die kunnen rondkomen van hun verdienste. Of bent u liever een slaven-drijver?
 • Paul Lamote

  3 jaar geleden
  Budgetten zijn op jaarbasis, tot december is er geen geld en deze lijn is natuurlijk hopeloos onrendabel en rijdt vooral op subsidie. 
 1. Veel verdriet om het einde van een vriendschap: ‘Jarenlang hadden we hetzelfde levensritme’
  PREMIUM
  ik mis je

  Veel verdriet om het einde van een vriend­schap: ‘Jarenlang hadden we hetzelfde levensrit­me’

  ,,Ik ben met Ubu Lemereis bevriend geraakt toen we in de vierde klas van het vwo in Aalten zaten’’, zegt grafisch vormgever Alfred Boland (59), die in Dinxperlo opgroeide en sinds 1985 in Nijmegen woont. ,,Wat we vanaf het begin samen hadden, was dat we ongebreideld konden praten over anderen. Het was niet per se roddelen. We vonden het fijn om iedereen te analyseren, omdat we geïnteresseerd waren in de menselijke aard en de merkwaardigheden van de mens.”

Achterhoek