Blije gezichten bij de start van de proef met de buslijn Aalten-Bocholt in december 2017.
Volledig scherm
Blije gezichten bij de start van de proef met de buslijn Aalten-Bocholt in december 2017. © Luuk Stam

Bus van Aalten naar Bocholt rijdt pas in 2020 (of nog later)

AALTEN - De bus tussen de treinstations in Aalten en Bocholt rijdt voorlopig nog niet. Er is een kleine kans dat het 2020 wordt, maar het kan ook heel goed 2021 of zelfs 2022 worden. De vertraging heeft zowel te maken met de ingewikkeldheid van de afspraken als met vernieuwing van het spoor.

1 reactie

 • adb

  2 jaar geleden
  De spoorwegen in Duitsland werken traag met vernieuwingen dat kun je wel zien aan de Betuwelijn die stopt bij Babberich.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Veel verdriet om het einde van een vriendschap: ‘Jarenlang hadden we hetzelfde levensritme’
  PREMIUM
  ik mis je

  Veel verdriet om het einde van een vriend­schap: ‘Jarenlang hadden we hetzelfde levensrit­me’

  ,,Ik ben met Ubu Lemereis bevriend geraakt toen we in de vierde klas van het vwo in Aalten zaten’’, zegt grafisch vormgever Alfred Boland (59), die in Dinxperlo opgroeide en sinds 1985 in Nijmegen woont. ,,Wat we vanaf het begin samen hadden, was dat we ongebreideld konden praten over anderen. Het was niet per se roddelen. We vonden het fijn om iedereen te analyseren, omdat we geïnteresseerd waren in de menselijke aard en de merkwaardigheden van de mens.”

Achterhoek