Chris en Renate van der Steen bekijken de plek waar KPN nog één kabel moet trekken
Volledig scherm
PREMIUM
Chris en Renate van der Steen bekijken de plek waar KPN nog één kabel moet trekken © Theo Kock

Chris en Renate zitten al een halfjaar zonder internet en telefoon: ‘KPN hoeft nog maar één kabel te leggen’

BREDEVOORT - Geen internet, geen telefoon en geen televisie. Chris en Renate van der Steen zijn verhuisd, maar hebben al maanden geen verbinding. En dat doordat één kabel niet is gelegd.

9 reacties

 • W. Loeffen

  1 jaar geleden
  @Marian Hutten. Waarom ga je niet een boek lezen of iets doen. In plaats van op sociale media reageren op berichten en deze digitaal de wereld in gooien. Ik zie wel vaker onzinnige reacties van je. Pak een goed boek, mss steek je er iets van op.
 • Gerard Schuurman

  1 jaar geleden
  Sjoerd Bakker, toen ik nog bij KPN was, had ik ook zo'n 4G modem. (4G Buitengebied) Dat werkte lang niet altijd even goed. De internetsnelheid viel regelmatig zo ver terug, dat je nog steeds een onstabiele verbinding hebt. Vaste telefonie, maar ook tv kan niet via een 4G modem. De schotel van CanalDigitaal bleef nodig. (de Ziggo kabel loopt niet overal) Dus met zo'n 4G modem kun je zeker niet alles doen.
 • Marjan hutten

  1 jaar geleden
  Ga dan maar een boek lezen of samen wat leuks doen, waarom zijn de mensen toch zo afhankelijk van social media?
 • M. v.d. Kaa

  1 jaar geleden
  Sjoerd Bakker, die kan alleen gebruikt in combinatie met een vast netwerk. En dat laatste hebben ze dus niet. Zo jammer dat je onnodig deze mensen negatief wegzet omdat je zelf je huiswerk niet doet.
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Bel ze e... oh... Stuur ze een mai.... dju, kan ook niet... Even zonder gekheid, het is natuurlijk in deze tijd ongelooflijk dat zoiets zo lang moet duren voor iets waar mensen in Nederland toch behoorlijk afhankelijk zijn.